TRAILER: Nieuwe ‘Avengers: Endgame’ clips duiken op en bereiden ons voor

Avengers: Endgame trailers

TRAILER: Nieuwe ‘Avengers: Endgame’ clips duiken op en bereiden ons voor

Nieuwe Avengers: Endgame trailers zijn opgedoken om ons voor te bereiden op de ultieme strijd tegen Thanos. Welke clip kijk je het eerst?

In twee nieuwe tv-spots voor Avengers: Endgame, zien we allereerst hoe Captain America de boel aanjaagt om Thanos te verslaan. Met nog maar een paar helden tot de beschikking moet Cap alles doen wat hij kan om zijn team voor de laatste keer bij elkaar te brengen om het universum te redden.

De tweede nieuwe trailer die is uitgebracht voor gaat elk hoofdstuk langs dat deel uitmaakt van de epische, decennium-lange Infinity Saga van het Marvel Cinematic Universe.

De naderende film zal ongetwijfeld opnieuw verschillende Marvel Cinematic Universes samenbrengen, waaronder ditmaal Guardians of the Galaxy en Captain Marvel. Echter, zoals verwacht van de drie uur durende film, kun je naar aanleiding van deze trailers en tv-spots veronderstellen dat de superhelden zullen opsplitsen in kleinere groepen, waardoor ze onvermijdelijk weer bij elkaar komen voor de ultieme strijd tegen Thanos. In de nieuw onthulde videoclip legt Cap in zijn motiverende peptalk uit dat iedereen bekend is met wat ze moeten doen en dat geen van hen de optie heeft om te falen.

Je kunt de nieuwe “Mission”-TV-spot bovenaan bekijken. De tweede flashback-trailer zie je hieronder. Avengers: Endgame verschijnt volgende week in de bioscoop.

Post a Comment

#Volg ons op Instagram