Er komen minstens drie kleuren voor Virgil Abloh’s nieuwe Off-White x Nike runner

Virgil Abloh Off-White x Nike runner

Er komen minstens drie kleuren voor Virgil Abloh’s nieuwe Off-White x Nike runner

Virgil Abloh’s nieuwe Off-White x Nike runner krijgt minstens drie kleurvarianten. Welke sneaker zie jij het liefst in jouw collectie?

Virgil Abloh is al heel lang een partner van Nike en de eerste co-branded footwear met de Swoosh dateert alweer van tegen het einde van 2017. Sinds zijn debuutcollectie “The Ten” debuteerde, is de collectie uitgebreid tot meer dan 30 paar sneakers. De designer bevestigde eind vorig jaar dat het “The Ten”-project ten einde liep, maar het lijkt erop dat de ontwerper iets nieuws heeft met Nike.

Nadat een zwarte variant van zijn aanstaande Nike Running-samenwerking te zien was tijdens Coachella afgelopen het weekend, heeft Virgil Abloh nu twee andere colorways van dezelfde sneaker gedeeld via de OFF-WHITE Active Instagram-pagina. Naast het zwarte paar zien we een volt-versie en een overwegend witte colorway.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht dat is gedeeld door @virgilabloh op

Het bericht is getiteld “@off___white c/o @nike women’s running”, maar of dit betekent dat de nieuwe collectie alleen voor vrouwen is, valt nog te bezien. Waarschijnlijk niet, als je afgaat op Abloh’s leak. Het zwarte paar werd immers oorspronkelijk gepost op de OFF-WHITE en Louis Vuitton feed.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

@off___white c/o @nike women’s running.

Een bericht gedeeld door Off-White™ Active⁣⁣® (@off___white___active) op

De schoen lijkt overigens de tooling uit Nike’s Air Zoom Terra Kiger-serie te fuseren met een meer retro ogende bovenzijde met suede overlays op de hiel en teen. Stay tuned voor meer info over de Off-White x Nike runner release, de beschikbaarheid, prijzen en de uitvoering voor heren.

Virgil Abloh Off-White x Nike runner

Virgil Abloh Off-White x Nike runner

Post a Comment

#Volg ons op Instagram