TRAILER: Netflix lanceert nieuwe horrorserie ‘Chambers’ met Uma Thurman

Chambers netflix trailer

TRAILER: Netflix lanceert nieuwe horrorserie ‘Chambers’ met Uma Thurman

Netflix heeft de eerste trailer voor de nieuwe horrorserie Chambers onthuld. Ga jij seizoen met Uma Thurman kijken?

De trailer voor horrorserie Chambers toont de nieuwste show van Netflix. De serie volgt een vrouw (Sivan Alyra Rose) die de eigenschappen van haar hartdonor overneemt na een aanval. Wanneer ze de dood van de donor natrekt, realiseert ze zich dat deze in nevelen gehuld is en dat de ouders (gespeeld door Uma Thurman en Tony Goldwyn) hierbij betrokken kunnen zijn.

De officiële synopsis vertelt het volgende:

“Een jonge overlevende van een hartaanval raakt verteerd door het mysterie rondom het hart dat haar leven heeft gered. Maar hoe dichter ze bij het vinden van de waarheid over de plotselinge dood van haar donor komt, hoe meer ze de eigenschappen van de overledene begint over te nemen – waarvan sommige onheilspellend sinister zijn.”

Bedenker Leah Rachel zegt: “Chambers speelt zich af in een mystieke New Age pocket van Arizona en is een psychologisch horrorverhaal dat de verschillende manieren onderzoekt waarmee we trauma metaboliseren. Maar wat begint als een gefundeerd menselijk verhaal draait uiteindelijk in iets dat veel vreemder en verwarder is dan je had verwacht.”

De horrorserie zal op 26 april op Netflix worden uitgebracht en de trailer bekijk je bovenaan.

Post a Comment

#Volg ons op Instagram