WONEN: Bugatti heeft zijn hagelnieuwe collectie meubilair onthuld

Bugatti Home 2019 meubilair interieur inrichting

WONEN: Bugatti heeft zijn hagelnieuwe collectie meubilair onthuld

Bugatti heeft zijn nieuwe collectie voor het interieur onthuld. Passen deze stukken Bugatti Home meubilair in jouw inrichting?

Bugatti Home 2019 meubilair interieur inrichting

Bugatti en Luxury Living hebben hun nieuwste project binnen woninginrichting onthuld. Om de liefde van wijlen Carlo Bugatti voor interieurdesign te tonen, weerspiegelt de collectie aspecten van de exotische voertuigen van de Franse autofabrikant, maar combineert ze deze met de eigentijdse stijlen van internationale ontwerpers Carlo Colombo en Toan Nguyen.

Stukken als de Chiron-fauteuil, Chiron Dormeuse, Vitesse Chair en Marguerite Coffee Table laten zich direct inspireren door de rondingen en materialen die te vinden zijn in Bugatti’s hyperauto’s. Zoals Bugatti-president Stephan Winkelmann het project definieert: “De gedeelde waarden van beide bedrijven – vakmanschap, innovatie en design – plaatsen beide bedrijven op de top van hun respectieve industrie.”

Een van de belangrijkste onderdelen van de collectie is de Cobra-stoel 2019, een geherinterpreteerde versie van de stoel van Carlo Bugatti die hij in 1902 ontwierp. Gelimiteerd tot 110 stuks, eert de stoel 110 jaar Bugatti en is deze voorzien van koolstofvezel, Sodalite edelsteen en Striato Olimpico-marmer constructie, allemaal gecombineerd met exclusieve leersoorten en technische stoffen.

Er is nog geen woord gerept over de prijs van deze stoelen, maar je kunt verwachten dat ze passen bij consumenten die tevens in de markt zijn voor een hypercar.

Bugatti Home 2019 meubilair interieur inrichtingBugatti Home 2019 meubilair interieur inrichtingBugatti Home 2019 meubilair interieur inrichtingBugatti Home 2019 meubilair interieur inrichtingBugatti Home 2019 meubilair interieur inrichting

Post a Comment

#Volg ons op Instagram