TRAILER: Seth Rogen en Charlize Theron zijn een onwaarschijnlijke match in ‘Long Shot’

long shot film seth rogen

TRAILER: Seth Rogen en Charlize Theron zijn een onwaarschijnlijke match in ‘Long Shot’

Seth Rogen en Charlize Theron zijn een onwaarschijnlijke match in de eerste trailer van de romantische comedy Long Shot. Check jij ‘m in de bioscoop?

De eerste trailer voor de komedie Long Shot is onlangs vrijgegeven. In de film zien we actrice Charlize Theron en komedieacteur Seth Rogen op hun scherpst. De romantische comedy draait vanaf 13 juni in de bioscoop.

Charlotte Field (Charlize Theron) is een van de meest invloedrijke vrouwen ter wereld. Ze is een slimme, verfijnde en succesvolle diplomaat met talent voor eigenlijk alles. Fred Flarsky (Seth Rogen) is een vrijgevochten journalist met talent voor problemen. De twee hebben absoluut niets gemeen, behalve dat zij vroeger zijn babysitter en eerste crush was. Als de twee elkaar na jaren onverwacht weer tegenkomen is Charlotte gecharmeerd van Fred’s zelfspot en de herinneringen aan haar jeugdige idealisme. Terwijl Charlotte zich voorbereidt op haar kandidatuur voor het presidentschap neemt ze, tot ontsteltenis van haar vertrouwde adviseurs, Fred impulsief in dienst als haar speechwriter. Hun onmiskenbare chemie leidt tot een affaire terwijl ze in allerlei gevaarlijke, hilarische en bizarre situaties verzeild raken. Maar de zorgeloze loslippigheid van Fred, uit het verleden en het heden, zouden haar kandidatuur kunnen doen stranden voordat de campagne goed en wel begonnen is.

Long Shot is geregisseerd door Jonathan Levine (Snatched) en heeft een cast met Seth Rogen (Bad Neighbours), Charlize Theron (Atomic Blonde), O’Shea Jackson Jr. (Straight Outta Compton), Andy Serkis (Black Panther), June Diane Raphael (‘Grace and Frankie’) en Alexander Skarsgård (The Legend of Tarzan). De film check je half juni in de bioscoop.

Long Shot

Post a Comment

#Volg ons op Instagram