Compleet zwarte adidas YEEZY BOOST 350 V2 sneakers zijn onderweg

adidas YEEZY BOOST 350 V2 Black

Compleet zwarte adidas YEEZY BOOST 350 V2 sneakers zijn onderweg

Nieuwe adidas YEEZY BOOST 350 V2 Black sneakers zijn onderweg. Ga jij deze all-black YEEZY sneakers proberen te bemachtigen?

adidas YEEZY BOOST 350 V2 Black

In navolging van de officieuze introductie van de opvallende glow-in-the-dark sneaker, zijn Kanye West en adidas momenteel van plan om een meer sobere variant te lanceren. De nieuwste YEEZY BOOST 350 V2 zal binnenkort arriveren in een onopvallende, volledig zwarte make-over.

De nieuwe toevoeging aan het YEEZY BOOST 350 V2-arsenaal gaat gekleed in een all-black jasje. Van zijn Primeknit-bovenkant tot aan zijn BOOST-geassisteerde tussenzool; zelfs de veters krijgen dit donkere toonpalet. Er verschijnt echter een subtiele kleurspat op het lipje van de hiel, waarbij rode stiksels worden doorgevoerd. Tot slot maakt een doorzichtige zijstreep – in plaats van de klassieke SPLY-350-tekt – de algemene weergave van deze nog officieel aan te kondigen release compleet.

Tot dusverre zijn er dus geen officiële release date, prijzen of andere details gedeeld voor deze YEEZY BOOST 350 V2 Black, dus houdt ons in de gaten voor meer info.

Post a Comment

#Volg ons op Instagram