Volkswagen biedt Tiguan R-Line Black Style nu ook in Nederland aan

Volkswagen Tiguan R-Line Black Style

Volkswagen biedt Tiguan R-Line Black Style nu ook in Nederland aan

De Volkswagen Tiguan R-Line Black Style is nu in Nederland verkrijgbaar. Een op de twee Tiguans heeft R-line looks. Die van jou ook?

Volkswagen Tiguan R-Line Black Style

De Tiguan R-Line Black Style is gearriveerd in Nederland. Zoals zijn naam al doet vermoeden, is deze sportieve SUV van Volkswagen voorzien van fraaie, zwarte R-line styling. Hij is nu te configureren en te bestellen.

R-Line styling is bijzonder gewild onder Volkswagen-rijders en veel Nederlanders kiezen bijvoorbeeld voor de rijk uitgeruste Business R-modellen. De sportieve koploper is hierbij de Volkswagen Tiguan, aangezien zelfs één op de twee Nederlandse Tiguan-kopers kiest voor sportieve R-looks.

Volkswagen Tiguan R-Line Black Style

Volkswagen heeft goed nieuws voor deze liefhebbers, want in navolging van zijn grote broer, de Touareg R-Line Black Style, is nu ook de Tiguan te configureren met indrukwekkende, zwarte R-line looks.

Exterieur

Het Tiguan R-Line Black Style exterieurpakket bevat onder meer zwarte 19 inch ‘Sebring’ lichtmetalen velgen (zwarte 20 inch Suzuka-velgen tegen meerprijs leverbaar), een zwarte R-Line-dakspoiler, zwarte dakrails, zwarte spiegelkappen en raamlijsten, donker getinte ramen achter, en een R-design bodykit.

Interieur

Het R-Line Black Style exterieurpakket is te combineren met een interieurpakket. Dit pakket bevat onder meer Top-comfortstoelen, ‘Race’ stoffen bekleding, een R-Line sportstuur, een zwarte dakhemel, R-line instaplijsten, R-line vloermatten en aluminium pedalen.

Prijzen

Het R-Line Black Style exterieurpakket is er voor € 2.505 op de Tiguan Highline en voor € 601 op de Tiguan Highline Business R. Het R-Line Black Style in- én exterieurpakket is er voor respectievelijk € 3.303 (Highline) en € 1.211 (Highline Business R). De Tiguan Highline R-Line Black Style is leverbaar vanaf € 44.100 (1.5 TSI DSG 110 kW/150 pk).

Volkswagen Tiguan R-Line Black Style

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram