Supreme en Jean Paul Gaultier kondigen samenwerking aan met teaser

Supreme x Jean Paul Gaultier

Supreme en Jean Paul Gaultier kondigen samenwerking aan met teaser

Supreme en Jean Paul Gaultier hebben hun samenwerking aangekondigd. Ga jij iets uit de Supreme x Jean Paul Gaultier collectie halen?

Supreme x Jean Paul Gaultier

Misschien kreeg je het gisteren al mee, maar Supreme heeft via Instagram verklapt dat er een samenwerking met Jean Paul Gaultier op komst is. Haute Couture meets streetwear!

De iconische Franse ontwerper staat naast zijn populaire herengeur natuurlijk bekend om zijn avant-gardistische benadering van kledingontwerp, waarbij hij gendernormen in de mode-industrie vroegtijdig verbuigt, terwijl hij balanceert op een fijne lijn van kunst en mode.

Tijdens zijn hele loopbaan heeft hij voor behoorlijk wat kritiek en controverse gezorgd, maar het is misschien alleen maar passend dat Jean Paul Gaultier de volgende luxueuze naam is die Supreme kiest na Louis Vuitton.

In afbeelding van de teaser zien we een door Pop Art geïnspireerde combinatie van jas en broek in vetgeel met een all-over grafische print. Wat nog enthousiaster maakt, is echter de geruite blauw, rood en zwarte mohairjas. De teaser-afbeelding wordt vervolgens fijntjes afgerond met een co-branded Gaultier/Supreme riemgesp in JPG’s kenmerkende lettertype.

Houd ons in de gaten voor meer info omtrent de Supreme x Jean Paul Gaultier Collectie naarmate de releasedatum dichterbij komt. De collectie zal naar verluidt al op 11 april bij Supreme-winkels en online beschikbaar zijn.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Supreme®/Jean Paul Gaultier®. Coming soon

Een bericht gedeeld door Supreme (@supremenewyork) op

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram