TRAILER: Bekijk de eerste beelden van de door Drake geproduceerde Netflix-serie ‘Top Boy’

top boy trailer netflix drake

TRAILER: Bekijk de eerste beelden van de door Drake geproduceerde Netflix-serie ‘Top Boy’

De eerste trailer van de door Drake geproduceerde Netflix-serie Top Boy is hier. Ga jij de Britse misdaadserie checken later dit jaar?

 

Netflix heeft officieel de eerste previewclip van Top Boy uitgebracht. Deze serie, geproduceerd door rapper Drake, moet later dit najaar bij de streamingdienst verschijnen en is in principe een vervolg op de oorspronkelijke serie die na twee seizoenen eindigde in 2013.

De trailer geeft ook een eerste blik op de bevestigde castlijst. Kijkers van de show zullen blij zijn dat sleutelfiguren uit de originele show terugkeren, zoals Ashley Walters en Kane Robinson. Elders toont de door Drake geproduceerde serie ook een aantal Britse hiphopfiguren, zoals Dave en Little Simz.

Seizoen 3 van de show begint met Dushane (Ashley Walters) die terugkeert naar Londen om zijn positie op de Britse drugsmarkt terug te winnen. Hier sluit Dushane aan bij Sully (Kane Robinson), die na enige gevangenistijd naar huis kan. De twee terugkerende personages nemen het vervolgens op tegen Jamie (Micheal Ward), een jonge en hongerige bendeleider die Dushane en Sully wil toe-eigenen.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Top Boy. Only on Netflix, this Autumn.

Een bericht gedeeld door Top Boy (@topboynetflix) op

Top Boy wordt beschreven door Walters als “een rauwe, echte weergave van straatcultuur. Het onderzoekt hoe deze personages de gemaakte keuzes hebben gemaakt en geeft het publiek een kijkje achter de schermen over wat er vandaag op onze straten gebeurt. Er moet over worden gepraat en de show schuwt ons niet om ons het platform te geven ons verhaal te vertellen. We kunnen niets veranderen als we het niet erkennen en het eerst begrijpen.”

De serie heeft geen officiële releasedatum, hoewel Netflix heeft bevestigd dat het in het najaar van 2019 te zien zal moeten zijn. Naast het debuut van deze trailer, gaf Drake onlangs ook een eerste blik op Euphoria, een van zijn andere producties.

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram