ETEN: ‘Bepita’ opent 4 April in Amsterdams warenhuis Magna Plaza

bepita amsterdam pita - magna plaze

ETEN: ‘Bepita’ opent 4 April in Amsterdams warenhuis Magna Plaza

Het nieuwe restaurant Bepita opent 4 April in Amsterdams warenhuis Magna Plaza. Kom jij snel van de zelfgemaakte pita’s proeven?

bepita amsterdam

Magna Plaza, het welbekende warenhuis in het hart van de Amsterdamse binnenstad, opent een nieuwe eetervaring. Met ‘The Food Department’ zullen lokale favorieten gecombineerd worden met nieuwe smaken. Deze nieuwste food hotspot in Amsterdam biedt een culinaire reis rond de wereld met 13 unieke eetkraampjes en 3 bars.

Een van die nieuwe, unieke concepten in het prachtige historische gebouw komt van de hand van THE ENTOURAGE GROUP., bekend van onder meer MOMO, The Butcher, IZAKAYA en meer. Hun nieuwste creatie is Bepita, een culinair avontuur dat geïnspireerd is op een kleurrijke markt in het Midden-Oosten. Bepita is een feest voor de zintuigen en serveert karakteristieke ‘Street Food’ in een monumentaal pand. Houd je van pita’s, dan zit je hier gebakken.

Bepita draait om pita’s met smaak

Maak bij Bepita een ontdekkingsreis door een bruisende markt in het Midden-Oosten en laat je prikkelen door de rijk gevulde aroma’s van gegrild vlees, vis, kruiden en diverse specerijen. Het menu van Bepita combineert pittige, zoete en hartige smaken met vers, zelfgemaakt wit of volkoren pitabrood. Centraal gelegen in de grootste kiosk van The Food Department, worden de pita’s geserveerd in een levendige omgeving.

Bij Bepita, is het met de handgemaakte en vooral luchtige pitabrood de ster van de show. Deze wordt dagelijks bereid met traditionele technieken. Met een scheutje olijfolie wordt het zachte deeg in een kleioven gebakken tot het goudbruin en glinstert.

bepita amsterdam pita - magna plaze

De pita zelf is natuurlijk een kenmerkende basis binnen de Midden-Oosterse keuken. Het zachte brood samen met de unieke combinatie van ingrediënten en kruiden, zorgt voor een smaak die je naar het beloofde land brengt. De bar aan de open keuken geeft bovendien een gevoel van betrokkenheid tijdens het bereiden van de pita’s, want de aroma’s zullen onvermijdelijk op je afkomen.

Samen met een verscheidenheid aan handzame pita-maaltijden, biedt het menu voor de fijnproevers ook extra Midden-Oosterse gerechten aan zoals aarais, shakshuka, falafel en sabich, elk met hun eigen opwindende en unieke smaakpalet. Complimenteer de maaltijd met een variatie aan heerlijke, vegetarische bijgerechten, waaronder baby-bloemkool en zoete aardappelen. Maak je op voor een sensationele ervaring bij Bepita- er gaat namelijk niets boven deze frisse, heerlijke maaltijd met een levendige, sociale sfeer.

Bepita opent 4 april zijn deuren in de Food Department van Magna Plaza, Amsterdam.

MAGNA PLAZA | Nieuwezijds Voorburgwal 182| 1012 SJ| Bepita.com |  info@bepita.com | +31 (0) 20 209 12 17

bepita amsterdam pita - magna plaze

bepita amsterdam pita - magna plaze

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram