Casio viert twintigste verjaardag MT-G-serie en lanceert kleurrijke G-SHOCK

G-SHOCK MTG-B1000RB

Casio viert twintigste verjaardag MT-G-serie en lanceert kleurrijke G-SHOCK

Casio viert de twintigste verjaardag van MT-G-serie en lanceert een kleurrijke, nieuwe limited-edition G-SHOCK MTG-B1000RB.

G-SHOCK MTG-B1000RB

Casio heeft de nieuwste toevoeging aan zijn G-SHOCK-lijn geïntroduceerd. De nieuwe MTG-B1000RB is door middel van een ion plating-behandeling afgewerkt met regenboogkleurige coating en is speciaals ontworpen voor de twintigste verjaardag van de MT-G-horloges. Deze schokbestendige creaties staan natuurlijk bekend om hun constructie van metaal en kunststof.

In november 1999 werd de MT-G-serie voor het eerste door Casio geïntroduceerd. De nieuw onthulde MTG-B1000RB is een speciaal model dat de twintigste verjaardag van deze serie viert. Net als zijn voorgangers gebaseerd op een concept dat gebruikmaakt van zowel metaal als kunststof, heeft de bezel van het horloge ditmaal een regenboogkleurige ion plating-behandeling ondergaan. Hierdoor zal licht op een levendige wijze en in meerdere kleuren worden weerspiegeld voor een ‘maanregenboog’-effect.

Het model dat als basis fungeert voor het nieuwste horloge is de MTG-B1000, een exemplaar dat wordt gekenmerkt door robuustheid in een compacte kast. Dit is dankzij het gebruik van een Core Guard Structure die de bezel en achterkant van het horloge verbindt via vlakke onderdelen. De Core Guard Structure vormt een sterk metalen frame dat het binnenste van de kast beschermt tegen schokken van buitenaf. Een eigenschap die bijdraagt aan de massieve reputatie van het merk als het gaat om schokbestendigheid.

Het horloge is wat betreft uiterlijk tot slot voorzien van saffierglas en de metalen onderdelen zijn gepolijst en behandeld met een haarlijnafwerking, wat zorgt voor zeer verfijnde details. Het beschikt daarnaast over een zachte urethaanband voor betere draagbaarheid. De band is aan de kast bevestigd met behulp van duurzame, kunststof en metalen onderdelen voor optimale stevigheid.

De speciale verpakking is net als het horloge afgewerkt met een regenboogkleurige coating; een waardige look voor een jubileummodel.

Qua techniek biedt de Two-Way Time Sync-functie en Bluetooth-technologie een superieure nauwkeurigheid met zelfregulerende Multi-Band 6 atoom tijdregistratie. Verdere standaardspecificaties zijn G-SHOCK 200M water- en schokbestendigheid, Full Auto LED Light en wereldtijdinstellingen met 39 tijdzones en 27 steden.

De Casio G-SHOCK MTG-B1000RB “Rainbow” is vanaf juni verkrijgbaar in zeer beperkte oplage. Het prijskaartje zal €999 bedragen.

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram