Bulova herintroduceert het iconische Computron LED-horloge uit de jaren 70

Bulova Computron

Bulova herintroduceert het iconische Computron LED-horloge uit de jaren 70

De Bulova Computron is een heruitgave van het iconische LED-horloge uit de jaren 70. Zou jij dit moderne, digitale horloge met retro vibes dragen?

In navolging van een trend waarbij merken de mooiste werken uit hun archief nieuw leven inblazen, volgt Bulova voorbeeld. Oorspronkelijk uitgebracht als een futuristisch uurwerk in de jaren 70, herziet Bulova zijn Computron, een volledig digitaal LED-horloge.

De Computron wordt geleverd in drie kleurstellingen: verguld met rood, zilverroestvrij staal met blauw en tot slot zwart met rood en een rubberen band. Het digitale horloge heeft geheel in stijl zijn originele trapeziumvormige behuizing en de schuine naar de voorkantgerichte LED-wijzerplaat behouden.

Met deze heruitgave heeft Bulova wel gekozen voor een aantal moderne upgrades, zoals een dubbele tijdzonefunctie, of een maand/datum/dag/seconden-functie, die kan worden doorlopen met een druk op de kroon aan de rechterkant van de horlogekast.

De heruitgave van de Bulova Computron zal dit najaar beschikbaar zijn, geprijsd op $ 395 voor de vergulde optie en $ 295 voor de zilveren en zwarte modellen. Voor welke uitvoering ga jij?

Bulova Computron

Bulova Computron

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram