IDEE: Bouw jouw eigen mancave dankzij een opslagbox

mancave opslagruimte

IDEE: Bouw jouw eigen mancave dankzij een opslagbox

Is er volgens jouw vrouw of vriendin geen ruimte voor een mancave? Huur een opslagruimte en breng hier verandering in!

mancave opslagruimte

Iedere man moet zich af en toe kunnen terugtrekken voor quality time met vrienden. En wat is daar een betere plek voor dan een echte mancave? Dit is een ruimte die je helemaal inricht zoals jij dat wilt, met jouw hobby’s en jouw interesses. Misschien dat je vriendin de rest van het huis inricht, maar déze plek is voor jou.

Denk je nu: “daar heb ik toch helemaal geen ruimte voor?” Jawel hoor! De eerste stap die je moet zetten is het huren van een opslagruimte Rotterdam, Amsterdam, Den Haag, Utrecht, Eindhoven of waar je dan ook in de buurt woont.

Stap 1: Huur een opslagruimte Rotterdam, Amsterdam, Den Haag, Utrecht, Eindhoven of waar dan ook

Om te beginnen aan een echte mancave, heb je eerst een lege ruimte nodig. Dat betekent dus: alle oude troep die je niet meer nodig hebt, weg! Heb je echter nog spullen die je wel wilt bewaren, en die je misschien later weer terug wilt zetten in je huis als je meer ruimte hebt? Of wil je jouw spullen tijdens het inrichten van de nieuwe mancave even helemaal het huis uit hebben, om ze later weer in de kamer te kunnen plaatsen? Dan kun je deze tijdelijk neerzetten in een opslagbox Rotterdam, Amsterdam, Den Haag, Utrecht, Eindhoven of wat jouw blieft.

Het voordeel aan deze boxen is dat ze over het algemeen erg centraal liggen, dus je kunt er altijd makkelijk bij. Ook kun je zelf kiezen welke grootte je nodig hebt, zodat je nooit te veel betaalt.

Stap 2: De mancave inrichten naar jouw wensen!

Nu je een lege ruimte in de woning hebt, kun je deze helemaal inrichten hoe jij dat wilt. Schilder de muren in kleuren die je mooi vindt en hang posters aan de muur. Wil je een eigen bar, een klustafel of een gigantisch gamestation? Alles is mogelijk! Je kunt natuurlijk ook afwisselen tussen verschillende soorten inrichtingen, door een deel van je hobbyspullen en meubilair op te slaan in de opslagbox. Omdat je er altijd bij kunt en gemakkelijk spullen in- en uit kunt laden, kun je op elk moment je mancave weer anders inrichten. Zo weet je zeker dat je je hier altijd even terug kunt trekken om echt een moment voor jezelf te nemen!

Post a Comment

#Volg ons op Instagram