Nike viert Air Max Day met Heron Preston en Cactus Plant Flea Market releases

Cactus Plant Flea Market x Nike Air VaporMax 2019

Nike viert Air Max Day met Heron Preston en Cactus Plant Flea Market releases

Nike viert Air Max Day 2019 met Heron Preston x Nike en Cactus Plant Flea Market x Nike releases. Voor welke sneakers ga jij?

Cactus Plant Flea Market x Nike Air VaporMax 2019

Nike heeft een aantal spraakmakende, nieuwe samenwerkingen aangekondigd. Ter ere van Air Max Day van dit jaar, zal Nike later dit voorjaar sneakers uitbrengen in samenwerking met Cactus Plant Flea Market en Heron Preston.

Cactus Plant Flea Market heeft de Air VaporMax 2019 van een nieuw jasje voorzien, met een bovenwerk geïnspireerd door het motto Just Do It. De sneaker wordt geleverd met een zwart bovenwerk als basis voor de kleurrijke versieringen, inclusief een bewerkte turquoise Swoosh en een felgele hiellip. De Cactus Plant Flea Market x Nike Air VaporMax 2019 zal op 14 mei exclusief worden uitgebracht bij Dover Street Market-locaties.

Nike Air Max 720/95 Heron Preston By You

De gezamenlijke release van Heron Preston is op zijn beurt een samensmelting van de Air Max 720 en Air Max 95, die gekleed gaat in een fel oranje bovenzijde met zwarte mini Swooshes. De Nike Air Max 720/95 Heron Preston By You zal verschijnen op 15 april en zal ook beschikbaar zijn voor custom werk. Heel tof!

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram