TRAILER: ‘John Wick 3: Parabellum’ verschijnt binnenkort in de bioscoop en dit is de nieuwste previewclip

John Wick 3: Parabellum trailer

TRAILER: ‘John Wick 3: Parabellum’ verschijnt binnenkort in de bioscoop en dit is de nieuwste previewclip

Heb jij de nieuwe John Wick 3: Parabellum trailer al gezien? De previewclip met Keanu Reeves belooft ons heel veel actie.

Oude bekenden, nieuwe gezichten, maar vooral heel veel actie in de de nieuwe trailer voor John Wick 3: Parabellum. Keanu Reeves keert in Chapter 3 terug als titulaire held en moet op de vlucht voor de Continental-huurmoordenaars, nadat hij de regels overtrad.

Vlak voor het weekend verscheen een nieuwe previewclip van het derde deel uit de John Wick-reeks online. Heb jij de trailer al gezien?

Plot:

John Wick is terug. Met een bedrag van 14 miljoen dollar op zijn hoofd en een leger huurmoordenaars achter zich aan. Na het doden van een lid van het internationale moordenaarsgilde The High Table op de neutrale grond van het Continental Hotel is John excommunicado verklaard. Zijn lidmaatschap wordt opgeheven en hij heeft geen toegang meer tot de diensten en de leden van de geheime criminele gemeenschap. Met slechts één uur voorsprong en de meest meedogenloze premiejagers van de wereld achter zich aan vecht John zich door New York in een poging te overleven.

De trailer toont zoals gezegd bekende gezichten, zoals acteur Laurence Fishburne en actrice Ruby Rose. Hiroyuki Sanada (The Wolverine) speelt naar verluidt de belangrijkste antagonist. Wie goed oplet herkent zelfs een passage terug uit The Matrix uit de jaren 90, met in de hoofdrollen Reeves en Fishburn.

De trailer is nu bovenaan te bekijken. John Wick 3: Parabellum draait vanaf 16 mei in de bioscoop.

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram