Luxe winkelcentrum Gelderlandplein in Amsterdam bestaat 50 jaar en viert dit met vijf dagenlang ‘gouden’ prijzen

Gelderlandplein goldgrapper prijzen amsterdam winkelcentrum

Luxe winkelcentrum Gelderlandplein in Amsterdam bestaat 50 jaar en viert dit met vijf dagenlang ‘gouden’ prijzen

Luxe winkelcentrum Gelderlandplein, Amsterdam bestaat 50 jaar. Dit wordt van 27 t/m 31 maart gevierd met ‘gouden’ prijzen, zoals een minuut lang gratis shoppen bij de AH XL!

Gelderlandplein 5 goldenday 50 verjaardag

Het luxueuze winkelcentrum Gelderlandplein, dat ligt in de Amsterdamse wijk Buitenveldert, bestaat dit jaar 50 jaar en dat wordt groots gevierd. Van 27 t/m 31 maart worden alle aankopen in het winkelcentrum (vanaf 15 euro) beloond met een ‘gouden’ munt. Deze kan worden verzilverd in een spectaculaire attractie, de GoldGrabber.

Per munt mag er eenn poging gewaagd worden om met een gigantische grijpmachine een van de fantastische prijzen van het plein te grijpen. Daarnaast is er voor kinderen ook van alles te beleven. Zij kunnen meedoen aan de Kids Icons speurtocht en er is een grijpmachine met alleen speciale kinderprijzen. Het is het eerste feestelijke event dat in 2019 door het winkelcentrum georganiseerd zal worden ter ere van het 50-jarig bestaan.

GoldGrabber: Tussen 27 en 31 maart actief

In de laatste week van maart 2019 krijgt het winkelende publiek bij iedere besteding van minimaal € 15,- een gouden GP50 munt. Deze munt kan verzilverd worden bij de GoldGrabber op het centrale plein, waar men een gokje kan wagen om een capsule te grijpen. In iedere capsule zit een voucher voor een prijs, beschikbaar gesteld door een van de winkeliers. Denk aan een op maat gemaakt shirt, een beauty set, een minuut gratis winkelen bij AH XL en een varia aan cadeaubonnen.

Alle vouchers kunnen direct ingewisseld worden bij de betreffende winkel en shoptegoeden mogen de hele maand besteed worden.

Gelderlandplein goldgrapper prijzen amsterdam winkelcentrum

Gelderlandplein biedt al decennialang grote verscheidenheid en luxe

Het Gelderlandplein opende in december 1968 als een klein cluster winkels aan de rand van de Amsterdamse binnenstad en breidde zich in de loop der jaren steeds verder uit. 
In de jaren ‘90 werd het winkelcentrum deels overdekt en werden er appartementen toegevoegd. In 2016 werd vervolgens de laatste herontwikkeling van Gelderlandplein afgerond met toevoeging van extra winkels en een hotel. Daarmee werd het het eigentijdse winkelcentrum dat het vandaag is: de ultieme one-stop-shop voor zowel dagelijkse als luxegoederen.

In het centrum verzamelden zich nationale en internationale retailers, restaurants, supermarkten en andere foodspots, van grote ketens tot lokale ambachtslieden. Bijzonder is een aantal speciaalzaken dat al generaties lang gevestigd is op Gelderlandplein: tabakszaak Van Lookeren, Rick Moorman House of Men voor maatpakken, La Valise voor luxe tassen en koffers, Zwartjes van 1883 voor een luxe schoenencollectie en Bröring voor slaapcomfort. Dit aanbod is aangevuld met de Japans-Koreaanse supermarkt Shilla, groentespeciaalzaak La Fourchette, ambachtelijke stadsbakker Jongejans,
 KAAS en ZO en vishandel Kroon.

Maar ook de bekende winkels als Albert Heijn, drogisterij Etos, parfumerie Douglas en Eye Wish Opticiens zijn aanwezig, terwijl er voor modeliefhebbers zaken zijn zoals Modehuis Blok, Bronwasser Woman, Rogge en tot slot Pauw, dat beschikt over merken als Hugo Boss, Marc Cain, Armani, Woolrich, Max Mara, Ted Baker, Moschino en Tod’s.

Naast dit enorme aanbod staat Gelderlandplein bekend om haar schone uitstraling: stadskrant Het Parool bekroonde dit zelfs met de titel ‘Het schoonste winkelcentrum van Nederland’. Om de totaalbeleving compleet te maken staan er verschillende werken van internationale kunstenaars als KAWS, Joel Morrison en Donald Beachler tentoongesteld door het Gelderlandplein.

Openingstijden winkels

Maandag: 12.00 – 19.00 uur, Dinsdag t/m vrijdag 09.30 – 19.00 uur, Zaterdag 09.30 – 18.00 uur, Zondag           12.00 – 17.00 uur. Supermarkten en horeca kunnen andere openingstijden hanteren

Bereikbaarheid

Voor optimale bereikbaarheid rijdt de Gelderlandpleinlijn, een gratis ov- verbinding tussen Buitenveldert en de Zuidas. Daarnaast is er een overdekte parkeergarage (P1) waar je 1,5 uur gratis parkeert en zelfs 2,5 uur gratis op P2 en P3. De winkels zijn 7 dagen per week geopend.

Kids icons speurtocht

Vanaf woensdag 27 maart kunnen kinderen overigens meedoen aan de Kids Icons speurtocht. In en rondom het Gelderlandplein staan imposante ballonkunstwerken van kunstenaar Micha de Haan. Allemaal geïnspireerd op iconen uit een ieders jeugd.  Het is mogelijk om tot en met 31 maart mee te doen aan de speurtocht en fantastische prijzen te winnen; elke dag een shoptegoed ter waarde van € 100,- en een fantastische hoofdprijs.

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram