TRAILER: Quentin Tarantino’s ‘Once Upon a Time in Hollywood’ met Leonardo DiCaprio en Brad Pitt

Once Upon a Time in Hollywood

TRAILER: Quentin Tarantino’s ‘Once Upon a Time in Hollywood’ met Leonardo DiCaprio en Brad Pitt

De eerste Once Upon a Time in Hollywood trailer met Leonardo DiCaprio en Brad Pitt is hier! Ga jij Quentin Tarantino’s film in de bios checken?

De eerste teaser trailer voor Quintin Tarantino’s negende langspeelfilm Once Upon a Time in Hollywood is eindelijk hier. De regisseur beschikt met onder andere Leonardo DiCaprio en Brad Pitt over een cast van jewelste.

De videoclip duurt een kleine twee minuten en geeft ons een paar beelden van Leonardo DiCaprio als tv-acteur Rick Dalton en buur van Sharon Tate, terwijl Brad Pitt zijn oude vriend en stuntdubbel Cliff Booth speelt.

De film speelt zich af in 1969 en zal zich concentreren op de relatie van Dalton en Booth, terwijl ze door de Hollywood-industrie navigeren en uiteindelijk in het huis van de Manson Family belanden op die noodlottige dag, goed voor veel doden.

Margot Robbie schittert als Tate, Al Pacino als Dalton’s agent, Dakota Fanning als Manson Family-lid Lynette Fromme, Damian Lewis als acteur Steve McQueen, Emile Hirsch als haarstylist Jay Sebring, Lena Dunham als een ander Manson-familielid; Catherine Share, Rumer Willis als actrice Joanna Pettet en Margaret Qualley als Kitty Kat.

Once Upon a Time in Hollywood werd geschreven en geregisseerd door Quentin Tarantino en verschijnt eind juli in de bioscoop. Wij kunnen niet wachten!

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram