Kijk DC Comics ‘Shazam!’ bij de Kinepolis Hero Night en ontvang een gratis popcorn & drankje

Kijk DC Comics ‘Shazam!’ bij de Kinepolis Hero Night en ontvang een gratis popcorn & drankje

Kijk de nieuwe DC Comics hitfilm Shazam! aankomende maandag 25 maart tijdens Kinepolis Hero Night en ontvang een gratis popcorn en drankje!

Wij hebben er nu al zin in! Aankomende maandagavond heeft bioscoop Kinepolis opnieuw een Hero Night op de planning staan, ditmaal met de langverwachte kraker Shazam!. Stiekem verwachten we dat dit weleens de beste film van DC Comics kan worden na Wonder Woman, dus wij zijn erbij. Jij toch ook?

Nadat de allereerste Kinepolis Hero Night met Captain Marvel eerder deze maand een daverend succes was, heeft de gerenommeerde bioscoopketen nu al de volgende editie aangekondigd.

Als liefhebber van superheldenfilms worden wij dan ook heel erg blij van het feit dat we op 25 maart opnieuw kunnen genieten van een avond die speciaal in het teken staat van een superheld. Wat staat er ditmaal op het menu? DC’s hilarische actiekomedie Shazam!. Oh, en alle aanwezigen krijgen een popcorn en een drankje van de zaak.

Kinepolis Hero Night: Shazam!

Zet 25 maart maar snel in je agenda, want aankomende maandagavond is het tijd voor een nieuwe Hero Night met dé superheldencomedy van het jaar: Shazam!.

Synopsis

Met slechts één woord (“Shazam!”) verandert de veertienjarige Billy in een superheld, inclusief goddelijk gespierd volwassen lichaam. Van binnen is hij nog een kind, dus doet hij wat alle tieners met superkrachten zouden doen: lol maken. Kan hij vliegen? Heeft hij röntgenogen? Kan hij bliksem uit zijn handen laten schieten? Kan hij zijn proefwerken op school overslaan? Shazam gaat op zoek naar de grenzen van zijn krachten met de roekeloosheid van een kind. Totdat het kwaad ineens voor de deur staat..

Deze originele komedie van producent Dwayne Johnson heeft Zachary Levi (tv-serie Chuck) in de hoofdrol en beschikt verder over een supercast met onder andere Djimon Hounsou (Blood Diamond) en Mark Strong (Kingsman).

Bioscoop Kinepolis opent de deuren in Almere, Breda, Den Bosch, Dordrecht, Enschede, Groningen, Hoofddorp, Jaarbeurs Utrecht en Zoetermeer om 19:45 uur. Ben je maandagavond van de partij, dan wordt verwend met een gratis bak popcorn en drankje. Tickets zijn nu te koop via Kinepolis.nl.

Kinepolis Hero Night - Shazam!

Wat: Hero Night: Shazam
Wanneer: maandag 25 maart
Aanvangstijd(en): 19:45 uur
Start Film: 20:15 uur
Speelduur: 132 min
Ticketprijs: € 12,50
Te beleven in: Kinepolis Almere, Breda, Den Bosch, Dordrecht, Enschede, Groningen, Hoofddorp, Jaarbeurs Utrecht en Zoetermeer
Meer info: kinepolis.nl/films/hero-night-shazam

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram