Nieuwe BALR. Spring/Summer 2019 Collectie raakt opnieuw de juiste snaar

BALR. Spring/Summer 2019

Nieuwe BALR. Spring/Summer 2019 Collectie raakt opnieuw de juiste snaar

De BALR. Spring/Summer 2019 collectie is inmiddels enkele weken verkrijgbaar. De hoogste tijd om de nieuwe lijn onder de loep te nemen!

BALR. Spring/Summer 2019

Lifestylemerk BALR. presenteerde enige tijd terug haar nieuwe SS19 collectie. De campagne van de Spring/Summer 2019-collectie is zoals we gewend zijn piekfijn en viert het resultaat van hard werken. Inspireert de nieuwe collectie ons wederom om het maximale uit het leven te halen?

Klinkt natuurlijk heel erg “marketing”, die laatste vraag. Het is echter wel zoals gebruikelijk de succesvolle en aantrekkelijke tone-of-voice die het Nederlandse label bij uitstek hanteert voor zijn nieuwe collecties. Ook in de altijd herkenbare stijl van de kleding. De SS19 collectie is opnieuw ontworpen om elk element van het leven van een BALR. te omvatten. Missie geslaagd.

Uitgebreider dan ooit, bestaat de nieuwe SS19-collectie uit onder meer premium T-shirts, webbing-trimmed items en een uitgebreide selectie van zwembroeken. Dit betekent dat je de komende tijd weer in stijl kunt relaxen bij een pool party in Ibiza, maar ook goed voor de dag kunt komen tijdens het rijden van een mooie bolide in Dubai. De collectie is er zo op ingericht, dat er voor elk moment een bijpassend kledingstuk beschikbaar is.

BALR. Spring/Summer 2019

Tot onze favorieten behoren in ieder geval zeker de kleurrijke T-shirts met print, zoals de palmtree-tee. Ook de Dark Camo jackets trekken onze aandacht, want deze zijn ideaal voor het naderende voorjaar.

Wat de meest recente collectie van BALR. trouwens nog completer maakt, is de volledig nieuwe sneakerlijn. Deze brengt ons niet alleen een nieuwe versie van de succesvolle EE Premium Sock sneaker, maar ook een nieuwe serie van premium leather sneakers, verkrijgbaar in zowel high-top als low-top versies.

BALR. Spring/Summer 2019BALR. Spring/Summer 2019BALR. Spring/Summer 2019

BALR. Spring/Summer 2019 campagne

Zoals gezegd gaat de nieuwe SS19-collectie gepaard met een matchende campagne. BALR. weet keer op keer uit te blinken met zijn commerciële uitingen en ook ditmaal is dit het geval.

Speciaal voor deze collectie is de ‘’Your Best Life” campagne bedacht. De sleutelboodschap: alle energie en passie die je in het verwezenlijken van je dromen hebt gestopt, is het uiteindelijk waard. Het werken stopt nooit, maar dit is het moment om te genieten van het resultaat. Dit is jouw leven. Zorg ervoor dat het je beste leven is.

BALR. Spring/Summer 2019 nu te koop

De gloednieuwe en uitgebreide BALR. Spring/Summer 2019-collectie is nu te koop in de BALR. Flagship Stores in Amsterdam en Utrecht, bij exclusieve retailers wereldwijd en online. Voor welke items ga jij?

BALR. Spring/Summer 2019

BALR. Spring/Summer 2019

BALR. Spring/Summer 2019

BALR. Spring/Summer 2019

BALR. Spring/Summer 2019

BALR. Spring/Summer 2019

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram