WIN: Sock My Feet is onze sokkendealer en wij geven 6 paar toffe sokken weg

Sock My Feet - sexy sokken heren

WIN: Sock My Feet is onze sokkendealer en wij geven 6 paar toffe sokken weg

De collecties van Sock My Feet zijn een groot succes en wij gaan zes paar van deze kleurrijke sokken weggeven. Voor welke print ga jij?

Sock My Feet - sexy sokken heren

Op vele kantoren is het dagelijks een verhitte strijd. Wie draagt de tofste sokken onder zijn pantalon of jeans? Met Sock My Feet leg je de basis van je outfit. Niks basic en ongezien, maar lekker uitgesproken. Welke exemplaren uit de collectie wil jij allemaal hebben? Wij geven drie paar weg!

Niks mis met een beetje provoceren en opvallen, toch? Helemaal als het subtiel gebeurt met de sokken die je draagt. Sock My Feet is momenteel hét merk waar je moet zijn als het gaat om de gaafste sokken. Wil je een statement maken? Dit is jouw sokkendealer.

De collectie van Sock My Feet maakt indruk

De eigenzinnige collectie van Sock My Feet is bijzonder edgy en laat zich kenmerken door een tegendraadse twist. De sok is niet langer een vrijwel onzichtbare accessoire. Het maakt een volwaardig onderdeel uit van een gehele outfit waarmee je een statement maakt.

In navolging van de bestaande collecties, zoals Animals, Vintage, Boys will be boys en Nature, werd eind vorig jaar de ‘high winter’ collectie gelanceerd, met onder andere de must have champagnedesigns. Met het mooie weer in aantocht, is het echter zeker ook de nieuwe Spring/Summer 2019 collectie die de aandacht trekt.

Sock My Feet - sexy sokken heren

De meest recente lijn van het Nederlandse sokkenmerk is uiteraard geïnspireerd op een aantal thema’s die typerend zijn voor het voorjaar. Fris en fruitig, zo zijn de nieuwste, opvallende sokken voor mannen uit de uitdagende SS19-lijn in ieder geval te omschrijven. Wie wil er nou geen surfbabes of ananassen in z’n chunky sneakers of formele loafers?

Sock My Feet: Sokken met print voor mannen

Het Nederlandse merk werd in 2018 opgericht met de visie gericht op het creëren van een geheel nieuwe beleving van been- en ondermode voor zowel vrouwen als mannen. Speciaal voor de man is vervolgens een hele eigen stijl bedacht. De katoenen sokken zijn voorzien van gedurfde prints, beschikken over een brutaal randje en zijn zoals het hoort van hoogwaardige kwaliteit. Wat dacht je van beach babes, dollars of een jacht? Rol je broekspijpen maar op, want dit mag gezien worden.

De sokken zijn online en in meer dan 300 winkels verkrijgbaar zolang de voorraad strekt. De Spring/Summer 2019 collectie is sinds afgelopen week verkrijgbaar, dus wees er snel bij. Check de webshop voor de complete collectie en houdt hun Instagram in de gaten. Er worden naast de reguliere collecties namelijk regelmatig limited edition collecties uitgebracht.

Sock My Feet - sexy sokken heren

Win samen met een vriend een Sock My Feet 3-pack sokken!

Wij geven 6 paar Sock My Feet sokken weg! Speciaal voor jullie hebben wij een aantal 3-packs samengesteld met de Boobs, Kiss en Babe.  Stuur ons een mailtje via info@mannenstyle.nl met het onderwerp ‘SOCKON’ en wie weet ontvangen jij en een vriend binnenkort van ons een setje statement-sokken.

Succes!

Meedoen kan tot 24 maart en winnaars ontvangen bericht. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.

Sock My Feet - sexy sokken heren

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram