UPDATE: Ronnie Fieg onthult retro geïnspireerde adidas Consortium FYW S-97 + release date & prijs

Ronnie Fieg x adidas Consortium FYW S-97

UPDATE: Ronnie Fieg onthult retro geïnspireerde adidas Consortium FYW S-97 + release date & prijs

Ronnie Fieg onthult retro geïnspireerde adidas Consortium FYW S-97. Ga jij de nieuwe Ronnie Fieg x adidas sneaker kopen?

Ronnie Fieg x adidas Consortium FYW S-97

Ronnie Fieg heeft een aankomende Adidas Consortium release onthuld, ontworpen door de KITH-oprichter zelf. De nieuwe look is voor retro geïnspireerde FYW S-97 – een favoriet model van de ontwerper.

De adidas Feet You Wear Salvation 97 is onlangs opnieuw geïntroduceerd in de selectie van de Three Stripes, met een gestroomlijnde retro vibe van de originele sneaker uit de jaren 90. Het adidas Equipment-model is uitgerust met torsietechnologie, een dikke gewatteerde tong en een vetersysteem uit het archief. Zittend bovenop een stevige zooleenheid die het iconische “Freddy Foot”-logo herbergt, is de adidas FYW S-97 een ware blik terug in de tijd.

Deze samenwerking met Fieg is overigens een sterke, want hij heeft een schoen gekozen die nog niet echt door de massa is opgepikt. De combinatie van een klassiek tennisthema kleurenschema met een wit bovenwerk, groene binnenpatronen en detaillering op het Equipment-logo, oogjes en zoolblokken en een touch van fluorescerend geel op het centrale oogje, zorgt voor een geweldige opvolger binnen de 2019 FYW-serie.

Het bovendeel is gemaakt van een mix van leer en gaas, en is aangevuld door grijze laterale toeboxjes en witte koordveters. De Ronnie Fieg-samenwerking komt trouwens ook met adiPRENE® en EVA, voor meer zoolcomfort.

De Ronnie Fieg x adidas Consortium FYW S-97 heeft een release datum van 18 maart en kost hier $ 160.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Freddy. Swipe.

Een bericht gedeeld door Ronnie Fieg (@ronniefieg) op

Post a Comment

#Volg ons op Instagram