TRAILER: Heb jij de nieuwe preview Disney’s Live-Action ‘Aladdin’ al gezien?

Aladdin trailer

TRAILER: Heb jij de nieuwe preview Disney’s Live-Action ‘Aladdin’ al gezien?

Disney heeft gisteren de eerste volledige Aladdin trailer onthuld. Ga jij de live-action film met genie Will Smith in de bioscoop kijken?

De eerste volledige trailer voor Aladdin ging in première bij het Amerikaanse tv-programma Good Morning America, inclusief de live-action setting in Agrabah, de cast van personages en natuurlijk Will Smith’s Genie.

Het plot lijkt zo op het oog hetzelfde verhaal te volgen als de originele tekenfilm, waarin “straatrat” Aladdin (Mena Massoud) de grot van de wonderen binnengaat om op verzoek van Jafar een magische lamp te halen, waarna hij deze voor zichzelf gebruikt om prins te worden en prinses Jasmine te strikken. Ondertussen moet de prinses klaar zijn om te trouwen met een aantal gegadigden. Gegadigden die er allemaal op uit zijn om met haar te trouwen om politieke redenen.

Hoewel de live-action Aladdin-film dezelfde weg zal volgen als de klassieke geanimeerde film, hebben regisseur Guy Ritchie en schrijver John August verklaard dat de film nog steeds een “ambitieuze en niet-traditionele” kijk op het verhaal zal zijn.

Bekijk de trailer bovenaan en check de film medio mei in de bioscoop.

Post a Comment

#Volg ons op Instagram