Zomer 2019 is coming: Met deze tips ben je qua stijl op de goede weg

zomer 2019 trends fashion heren

Zomer 2019 is coming: Met deze tips ben je qua stijl op de goede weg

Zomer 2019 is met rasse schreden onderweg. Wat trekken we aan? Met deze tips ben je qua stijl op de goede weg!

zomer 2019 trends fashion heren

Festivals, terrasjes, balkonfeestjes, barbecues in het stadspark: summer ‘19 is coming! En hoe meer buiten zijn voor sociale gelegenheden, hoe meer we ons best doen om er goed uit te zien. Laat ons je even updaten over wat jij sowieso nodig hebt deze zomer punten te scoren op het gebied van stijl.

Expensive and cool
“Expensive and cool” is al enige tijd dé trend en ook komende zomer leeft dit. Want, zo merken modejournalisten op, steeds minder mannen ogen tegenwoordig alsof ze naar kantoor gaan. Streetwear, sportinvloeden, felle kleuren en casual fittings is wat de klok slaat in herenmodeland. Kies voor kleur! Ga je toch voor een formeel voorkomen, we like it, geen zorgen. Je bent tijdloos!

Oranje
Komt het even goed uit dat we in Nederland wonen. Dé kleur voor komend zomerseizoen is namelijk oranje. Van je t-shirt tot je jeans, tot je onderbroek; lekker chauvinistisch en tegelijkertijd voldoe je aan de kleurentrend!

Nog altijd hot: het loose fit festivalshirt
Wie heeft ‘m niet tegenwoordig; de “festivalblouse”. Als jij veel rondhangt op zomerfeestjes, dan heb je deze trend in 2017 en 2018 écht niet kunnen missen. Ook hier geldt; hoe kleurrijker hoe beter. Kies voor een lekker drukke, ’s zomerse print en jij bent helemaal het mannetje deze zomer.

Hexagonale of ovale zonnebril
Een wat? Een hexagonale zonnebril. Dat is zo’n zonnebril met zes hoeken erin. Te moeilijk? Dan mag rond of ovaal ook gewoon deze zomer. Wat je verder ook draagt; met een hippe, moderne zonnebril ben je eenvoudig helemaal fashionable. En je hoeft niet per se een Ray-Ban hoor. Gewoon bij H&M, Zara of op Asos.com, daar slaag je ook gewoon voor een tientje.

Op z’n retour: ripped jeans
Zijn er ook nog absolute no-go’s deze zomer? Ja! Een broek met scheuren op de knieën. Wie heeft ‘m niet! Nadat dit de afgelopen jaren helemaal hip was, is het nu wel een beetje op z’n retour. Koop liever een hippe pantalon met ruitjes. Helemaal zomer 2019!

Post a Comment

#Volg ons op Instagram