Chrome Hearts lanceert een fijne collectie zonnebrillen voor Spring/Summer 2019

Chrome Hearts zonnebrillen SS19

Chrome Hearts lanceert een fijne collectie zonnebrillen voor Spring/Summer 2019

Nieuwe Chrome Hearts zonnebrillen maken indruk met opvallende designs. Welke bril uit de Spring/Summer 2019-collectie wil jij?

Chrome Hearts zonnebrillen SS19

Chrome Hearts heeft afgelopen week het assortiment brillen voor 2019 uitgebracht. De meerkleurige collectie toont modellen gemaakt van zowel metaaldraad als van dik celluloseacetaatmateriaal.

De ontwerptaal van Chrome Hearts komt sterk naar voren in een aantal gotische motieven met prettig aanwezige merknamen op de zijkanten van de slapen, de uiteinden van de tempeltips, de gewrichten en de neuskussentjes. Kenmerkende symbolen, zoals de CH-dolk, het kruis en de fleur de lis versieren de zonnebril op een driedimensionale manier.

Als we kijken naar de kleuren binnen de brillencollectie, dan zien we contrasterende lenzen in felle kleuren die worden gecombineerd met een overvloed aan afwisselende kleuren over de gehele collectie; bijvoorbeeld roze lenzen met witte frames, doorschijnende grijze frames gekoppeld aan oranje lenzen, enzovoort.

De stijlen variëren en bieden een behoorlijk scala aan opties voor mannen en vrouwen. Geschikt voor hen die op zoek zijn naar meer traditionele vormen, maar zeker ook voor degenen die iets zoeken dat hen in een menigte zal doen opvallen. Er is nog geen info over prijzen, maar de collectie zal tijdens de warmere maanden die voor ons liggen beschikbaar worden gesteld bij alle Chrome Hearts-winkels.

Chrome Hearts zonnebrillen SS19Chrome Hearts zonnebrillen SS19Chrome Hearts zonnebrillen SS19Chrome Hearts zonnebrillen SS19Chrome Hearts zonnebrillen SS19Chrome Hearts zonnebrillen SS19

Post a Comment

#Volg ons op Instagram