TRAILER: Ari Aster’s horrorfilm ‘Midsommar’ verschijnt in navolging van ‘Hereditary’

Midsommar Trailer

TRAILER: Ari Aster’s horrorfilm ‘Midsommar’ verschijnt in navolging van ‘Hereditary’

Ari Aster’s horrorfilm Midsommar komt in navolging van de hitfilm Hereditary. Check de trailer snel en verwacht ‘m deze zomer in de bioscoop!

De teaser-trailer van Ari Aster’s horrorfilm Midsommar is eindelijk hier. In navolging van het thema van zijn 2018-hit Hereditary, neemt de aankomende film ons mee naar het platteland Zweden, waar de leuke vakantietrip van een stel verandert in een heidense cult-geleide bedoeling.

Het verhaal draait ditmaal om een festival dat om de 90 jaar plaatsvindt, gedurende een periode van negen dagen. Lokale beschermheren worden gezien in het wit gekleed, met sterke florale accenten die de oude en schijnbaar vrolijke viering van de zomerzonnewende benadrukken. Maar muurschilderingen die de kwade aard van feestelijkheden weergeven, onthullen wat er echt zal gebeuren.

Een opvallend geluid wordt herhaald in de trailer, waardoor het speculeren is of dit Midsommar’s equivalent is aan Hereditary‘s griezelige tongklik.

De nieuwe horrorfilm moet deze zomer in de bioscoop verschijnen. De cas bestaat uit Florence Pugh (Outlaw King), Jack Reynor (Transformers), William Jackson Harper (The Good Place) en Will Poulter (Black Mirror: Bandersnatch).

Post a Comment

#Volg ons op Instagram