Audi onthult met de Q4 e-tron zijn nieuwe volledig elektrische SUV

Audi Q4 e-tron suv

Audi onthult met de Q4 e-tron zijn nieuwe volledig elektrische SUV

De nieuwe Audi Q4 e-tron SUV is onthuld en hij is volledig elektrisch. Zou jij deze elektrische SUV van Audi aanschaffen?

Audi Q4 e-tron suv

Audi en zijn vooruitstrevende e-tron elektrische voertuigen zijn dit jaar weer een dingetje bij de Autosalon van Genève. In overeenstemming met hun plan om tegen 2025 een derde van zijn beschikbare modellen elektrisch te hebben, presenteerde het Duitse autobedrijf zijn vijfde van de twaalf geplande volledig elektrische productiemodellen: maak kennis met de Audi Q4 e-tron SUV.

Ingezet als een entry-level elektrische cross-over, moet de grootte van het voertuig worden geschaard tussen de kleinere Q3 SUV en de grotere Q5 SUV. CEO Bram Schot verklaarde dat de preview van de auto “zo dichtbij mogelijk was” ten opzichte van het officiële uiterlijk van het productiemodel dat eind 2020 verwacht wordt. Schot is van mening dat de nieuw aangekondigde Q4 e-tron “de compacte sector opent voor e-mobiliteit”en er wordt gezegd dat het de goedkoopste elektrische auto is in het Europese assortiment van de autofabrikant.

Met behulp van twee elektromotoren, één voor de voorwielen en één voor de achterwielen, is de output van het voertuig goed voor een gecombineerde 302 pk, waarmee de auto in 6,3 seconden van 0-100 km kan accelereren. Bovendien heeft het nieuwe voertuig een bereik van meer dan 450 km.

Op het gebied van interieur heeft Audi allereerst verbeteringen toegepast als het gaat om het head-up display, welke richtingspijlen biedt in het display met betrekking tot de route die voor de auto ligt. Bovendien is het nieuwe model voorzien van een gekanteld 12,3-inch aanraakscherm dat verdere functionaliteiten aan de bestuurder biedt.

Stay tuned voor meer info over de volledig elektrische Audi Q4 e-tron SUV.

Audi Q4 e-tron suv

Audi Q4 e-tron suv

Audi Q4 e-tron suv

Audi Q4 e-tron suv

Audi Q4 e-tron suv

Post a Comment

#Volg ons op Instagram