Boretti bereidt ons voor op de zomer met de nieuwe Maggiore & Luciano barbecues

Boretti Maggiore

Boretti bereidt ons voor op de zomer met de nieuwe Maggiore & Luciano barbecues

Met de Boretti Maggiore barbecue en Boretti Luciano barbecue zijn we deze zomer uitstekend voorbereid. Welke van de twee wil jij in de tuin?

Boretti Maggiore

Met de warme lentezon voor de deur is de tijd aangebroken om ons langzaam voor te bereiden op die heerlijke barbecuesessies met vrienden. En als het gaat om goede BBQ’s, dan staat Boretti natuurlijk bekend als toonaangevend merk. Ook hun twee nieuwste barbecues laten zich weer kenmerken door kwaliteit en stijlvol Italiaans topdesign.

Luxe fornuizen voor keuken- en kookliefhebbers, eigentijds design van M-System voor trendspotters en outdoor innovaties voor de zomerse BBQ genieters onder, Boretti heeft iets heel lekkers onthuld. In tweevoud zelfs. Maak kennis met de nieuwe Boretti Maggiore en Boretti Luciano in mat antraciet en matzwart. Luxe outdoorkitchens met een robuust uiterlijk, perfect om jouw machtige stukken vlees op te bereiden voor de jongens.

Boretti Maggiore barbecue

De elegant vormgegeven Maggiore gasbarbecue is uitgevoerd met drie krachtige hoofdbranders en twee infraroodbranders, een eervolle verwijzing naar het stijlicoon bij uitstek: het Boretti fornuis.

Boretti Maggiore

Als je al bekend bent met het Italiaanse merk, dan herken je wellicht direct de stoere bedieningsknoppen en de zo gewaardeerde handgrepen van de inbouwlijn. Ook de ‘ovendeur’ aan de voorkant is een knipoog naar het unieke Boretti keukendesign. De Maggiore is behalve in robuust rvs nu ook verkrijgbaar in mat antraciet, een warme kleur waarmee Boretti een nieuwe, verrassende invulling geeft aan zijn Italian Kitchen Lifestyle.

De Boretti Maggiore barbecue is verkrijgbaar vanaf € 1.099,-. en de AN-uitvoering kost € 1.199,-.

Boretti Maggiore

Boretti Maggiore bbq

Boretti Luciano barbecue

De Boretti Luciano is smaakvol vormgegeven en zorgt voor een optimale barbecue-ervaring, vol gemak en comfort. Hij is voorzien van maar liefst vier krachtige hoofdbranders, een infrarood achterbrander en een infrarood bodembrander, waarmee een perfect bereid stuk vlees of vis gegarandeerd is. De zijbrander dient, indien het deksel gesloten is, trouwens ook als praktische werktafel.

Boretti Luciano

Binnenin biedt de Luciano veel handige opbergruimte, waaronder de koelkast met voldoende ruimte voor uw sauzen en gekoelde dranken. Barbecuegereedschap berg je eenvoudig op achter de deur, waar ook de gasfles stijlvol en veilig is weggeborgen. De Luciano is eerder gelanceerd in een robuuste rvs uitvoering, maar dit voorjaar kun je ‘m ook oppikken in stijlvol matzwart: Boretti’s Italian Kitchen Lifestyle in optima forma, maar dan voor in de tuin.

De Boretti Luciano barbecue is verkrijgbaar vanaf € 2.399,- en de Nero kost € 2.499,-.

Boretti Luciano

Boretti Luciano

Post a Comment

#Volg ons op Instagram