TRAILER: Gloednieuwe actieserie ‘Warrior’ is het geesteskind van martial arts legende Bruce Lee

warrior bruce lee trailer

TRAILER: Gloednieuwe actieserie ‘Warrior’ is het geesteskind van martial arts legende Bruce Lee

Bekijk de nieuwe Warrior trailer. De actieserie komt in april uit en is het geesteskind van Martial Arts-legende Bruce Lee.

De aankomende actieserie van Cinemax heeft zojuist zijn eerste trailer gekregen. Geproduceerd door uitvoerend producent Jonathan Tropper en Fast & Furiousfranchisegisseur Justin Lin, is de actie-dramaserie gebaseerd op ideeën van Martial Arts-legende Bruce Lee.

Aan het einde van de 19e eeuw, tijdens de Tong Wars in Chinatown, San Francisco, volgt Warrior het verhaal van vechtsporttalent Ah Sahm. Na zijn emigratie van China naar de Amerikaanse baai wordt hij een politieke strijdbijl voor een van de machtigste Tong-leiders in het gebied. Met zijn overtuiging op het gebied van anti-immigratie en daarnaast zijn fysieke gevechten, moet Sahm letterlijk op de vuist om te overleven en de eer te verdedigen van zijn gekozen georganiseerde misdaadfamilie.

De trailer blijft trouw aan de aard van Bruce Lee en biedt de bekende, soepele vechtchoreografie, mede te danken aan hoofdacteur Andrew Koji. Kieran Bew, Olivia Cheng, Dianne Doan, Dean Jagger, Langley Kirkwood, Hoon Lee, Christian McKay, Joe Taslim, Jason Tobin, Joanna Vanderham, Tom Weston-Jones en Perry Yung spelen ook een hoofdrol in de reeks. Zegt ons in Nederland misschien niet heel veel, maar het ziet er erg tof uit.

Warrior werd oorspronkelijk door Lee zelf gepitched vlak voor zijn dood, maar de studiohoofden van Warner Bros. en Paramount zeiden ‘nee’ tegen het passieproject. De twee Hollywood-giganten brachten overigens niet veel later Kung Fu uit, en hoewel het nooit werd bevestigd, speculeerden velen dat de door David Carradine geregisseerde serie stiekem was gebaseerd op Lee’s pitch.

Bekijk de nieuwe trailer bovenaan en check de serie vanaf 5 april op Cinemax.

 

Post a Comment

#Volg ons op Instagram