Drake heeft zichzelf getrakteerd op deze heerlijke Mercedes-Maybach G 650 Landaulet

drake koopt Mercedes-Maybach G 650 Landaulet

Drake heeft zichzelf getrakteerd op deze heerlijke Mercedes-Maybach G 650 Landaulet

Een zeldzame Mercedes-Maybach G 650 Landaulet is gekocht door Drake. De rapper moet ergens rond de anderhalf miljoen dollar hebben betaald.

drake koopt Mercedes-Maybach G 650 Landaulet

De Canadese hiphopartiest Drake heeft deze week een krankzinnige Mercedes-Maybach G 650 Landaulet gekocht, een van de slechts 99 gebouwde modellen. Chapeau Drake, chapeau.

Aangezien het laatste model op de markt in 2017 $ 1,4 miljoen ophaalde bij een veiling, kunnen we ervan uitgaan dat Drake behoorlijk wat dollars heeft neergeteld voor deze aankoop. Dit is helemaal te bedenken nadat zijn auto-goeroe Tony Bet op Instagram schreef: “Prijskaartje: $$$$$$$.”

De G 650 Landaulet is een cabriolet-versie van de G-Wagon, uitgerust met meerdere luxe functies. Hij is 58 centimeter langer, waardoor er achterin ruimte overblijft voor kalfslederen stoelen met verwarmde massage. De glazen scheidingswand tussen bestuurder en passagier kan met een druk op de knop ondoorzichtig worden gemaakt en natuurlijk is de auto uitgerust met eersteklas schermen en stereosystemen. Zelfs de bekerhouders zijn luxe, aangezien ze in staat zijn om dranken te verwarmen of te koelen.

De G 650 Landaulet is echter meer dan alleen een luxe interieur. De bolide beschikt over een AMG twin-turbo V12-motor, die 630 pk levert. Portaalassen en een vrije ruimte van 17,7 inch met drie differentieelvergrendelingen zorgen ervoor dat de auto vrijwel elke terrein kan handelen.

Overigens heeft Drake zijn aankoop direct naar Brabus doorgestuurd voor extra custom werk, aldus Robb Report. Bekijk de G650 Landaulet hier op video in actie.

 

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram