Samsung heeft met de Galaxy Fold eindelijk zijn $2K kostende, opvouwbare smartphone onthuld

Samsung Galaxy Fold

Samsung heeft met de Galaxy Fold eindelijk zijn $2K kostende, opvouwbare smartphone onthuld

De Samsung Galaxy Fold is eindelijk onthuld. Ga jij deze $2.000 kostende, opvouwbare smartphone komend voorjaar aanschaffen?

Samsung Galaxy Fold

Samsung heeft zijn nieuwe opvouwbare handset eindelijk officieel onthuld. Maak kennis met de innovatieve Galaxy Fold smartphone, die ergens tussen de €1500 en €2000 zal gaan kosten.

De opvouwbare Samsung Galaxy Fold smartphone zal beschikbaar zijn met zowel LTE (4G) als 5G, voorzien van een Infinity Flex-display van 7,3 inch, dat kan worden ingeklapt met behulp van een scharniersysteem en vergrendelende tandwieltjes. Het hoofdscherm gebruikt, wanneer geheel geopend, een QXGA+ Resolutie (4.2:3), Een kleiner 4,6-inch HD+ (12:9) display is te gebruiken als de handset in de telefoonmodus wordt gevouwen.

De Galaxy Fold is een tablet en smartphone in één en is ontworpen voor entertainment. Mede door het Dynamic AMOLED-display en het geluid van AKG speakers, uiteraard.

De Galaxy Fold heeft 512 GB aan opslagruimte naast een Qualcomm 7nm octa-core processor en 12 GB RAM. De opvouwbare smartphone van Samsung heeft ook drie camera’s aan de achterkant die kunnen worden gebruikt in tablet- en telefoonmodus. Ook heeft het toestel een 16-megapixel ultra-brede camera, een 12-megapixel groothoek, een telefoto-camera en een 10-megapixel aan de voorzijde, geschikt als selfie-camera.

Wanneer Samsung de Galaxy Fold in Europa en Nederland zal uitbrengen is nog niet helemaal helder, maar in de Verenigde Staten kan men de gadget eind april aanschaffen. Stay tuned voor meer info!

Samsung Galaxy Fold

Samsung Galaxy Fold

Samsung Galaxy Fold

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram