Heb jij de nieuwe YEEZY BOOST 350 V2 “Hyperspace” al gezien?

YEEZY BOOST 350 V2 Hyperspace

Heb jij de nieuwe YEEZY BOOST 350 V2 “Hyperspace” al gezien?

Een eerste blik op de YEEZY BOOST 350 V2 Hyperspace. Ga jij deze nieuwe YEEZY sneaker kopen?

YEEZY BOOST 350 V2 Hyperspace

Nadat we afgelopen week de eerste echte foto’s van de langverwachte YEEZY BOOST 350 V2 “Clay” colorway te zien kregen, hebben we nu een eerste blik op de komende “Hyperspace”-variant.

In tegenstelling tot de gewaagde kleuraccenten die te vinden zijn bij de Clay, heeft dit nieuwste model een zachter palet van lichtblauw, inclusief opnieuw een semi-doorschijnend Primeknit-bovenwerk – uiteraard bedacht door adidas en Kanye West.

De “Hyperspace”-kleur wordt vervolgens gemarkeerd op de doorzichtige laterale streep, die de gebruikelijke “SPLY 350”-branding vervangt. Om het geheel af ​​te ronden, loopt de lichtblauwe “Hyperspace”-toon door de doorschijnende BOOST-tussenzool.

Hoewel adidas nog geen releasedatum bekend heeft gemaakt voor de nieuwe YEEZY BOOST 350 V2 Hyperspace, geeft sneaker insider Yeezy Mafia aan dat de schoen een “speciale release” krijgt voor de lente. De YEEZY BOOST 350 V2 Clay zal volgens geruchten in ieder geval op 30 maart bij geselecteerde dealers belanden met een prijskaartje van €220,-.

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram