WONEN: Elon Musk’s villa in Los Angeles staat te koop voor $4,5 miljoen en dit is wat je krijgt

WONEN: Elon Musk’s villa in Los Angeles staat te koop voor $4,5 miljoen en dit is wat je krijgt

Elon Musk’s Los Angeles villa staat te koop voor $4,5 miljoen. Zou jij in deze woning willen wonen en wat vind je van het design & interieur?

De spraakmakende CEO van Tesla en SpaceX, Elon Musk, verkoopt zijn huis in de wijk Brentwoord, L.A. De woning deelde hij eerder met tweevoudig ex-vrouw en actrice Talulah Riley. Ga je mee voor een kijkje in de villa?

De 915 vierkante meter metende residentie in Los Angeles is gebouwd in een mid-century moderne stijl en is een van de kleinere locaties uit Musk’s vastgoedportfolio. Het verblijf ligt in de gerenommeerde wijk Brentwood, te midden van een serie huizen in Spaanse Revival, Cape Cod en Tudor-stijlen.

De villa zelf beschikt over vier slaapkamers, vier badkamers, een strak vormgegeven en ultramoderne keuken met apparaten van Wolf and Sub-Zero, en een scala aan door Musk geselecteerde veiligheids- en entertainmentfuncties. Voor de liefhebbers van technologie en innovatie is dit laatste natuurlijk al een reden om over dit huis te dromen. Wie wil er nu geen geïntegreerd beveiligings- en audiosysteem in zijn woning?

Het huis beschikt daarnaast ook over een reeks kamerhoge schuiframen en deuren, die leiden naar een privétuin aan de achterzijde. Hier vind je onder meer een groot zwembad met zout water en een spa. Gecombineerd met een prachtig uitzicht op Los Angeles, de naburige Stille Oceaan en canyons, is deze tuin de ideale plek om zen te worden in de levendige miljoenenstad.

Mocht je interesse hebben in dit stulpje, dan zul je een verhuisbedrijf nodig hebben en over een redelijk gevulde portemonnee moeten beschikken. Het bescheiden verblijf van de zakenman moet namelijk $ 4,5 miljoen gaan kosten. Dat wordt dus wat geld opzij leggen en checken hoeveel verhuisdozen nodig zijn.

Als je meer te weten wil komen over het onroerend goed, ga dan snel naar de website van Hilton & Hyland, waar de officiële vermelding van de Los Angeles villa te vinden is.

Post a Comment

#Volg ons op Instagram