TRAILER: Actiefilm ‘Triple Frontier’ beschikt over sterrencast en komt in maart naar Netflix

triple frontier netflix trailer

TRAILER: Actiefilm ‘Triple Frontier’ beschikt over sterrencast en komt in maart naar Netflix

Triple Frontier heeft een nieuwe trailer gekregen. De enerverende actiefilm met indrukwekkende sterrencast komt in maart naar Netflix.

Een nieuwe trailer voor de naderende actiethriller Triple Frontier dook vlak voor het weekend op. In navolging van Netflix’s initiatief om Hollywood-blockbuster-kwaliteitsfilms zoals Bright te leveren, toont deze nieuwe preview opnieuw grote namen. Ga jij de film binnenkort streamen?

Met Ben Affleck, Oscar Isaac, Charlie Hunnam, Pedro Pascal en Garrett Hedlund in de hoofdrol als ontevreden ex-Special Forces-leden, zien we een actiefilm waarbij de heren van plan zijn een zeer machtig kartel in Zuid-Amerika te beroven.

Het officiële plot luidt:

Een groep voormalig medewerkers van de Special Forces (Ben Affleck, Oscar Isaac, Charlie Hunnam, Garrett Hedlund en Pedro Pascal) verenigt zich om een ​​overval te plannen in een dunbevolkte multigrens-zone in Zuid-Amerika. Voor de eerste keer in hun prestigieuze carrière ondernemen deze onbezongen helden een gevaarlijke missie voor eigen belang, in plaats van voor vlag en land. Wanneer de gebeurtenissen echter een onverwachte wending nemen en uit de hand dreigen te lopen, worden hun vaardigheden, hun loyaliteit en hun moraal tot een breekpunt gebracht in een epische strijd om te overleven.

Geregisseerd door Academy Award genomineerde J.C. Chandor (Margin Call, All Is Lost, A Most Violent Year) en mede geschreven door Chandor en Academy Award-winnaar Mark Boal (The Hurt Locker, Zero Dark Thirty), lijkt de film nu al een garantie voor vuurwerk.

Check de nieuwe Triple Frontier-trailer bovenaan en bekijk de film vanaf 13 maart op Netflix.

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram