GIVEAWAY: Win 2x tickets Happy Death Day 2U

Happy Death Day 2U

GIVEAWAY: Win 2x tickets Happy Death Day 2U

Win deze week bioscoopkaarten voor 2 voor de bioscoopfilm Happy Death Day 2U. Wie neem jij mee naar the movies als je wint?

Donderdag verschijnt Happy Death Day 2U in de bioscoop. Als je het spannende eerste deel hebt gezien, dan weet je dat je het tweede ook moet zien. En weet je wat, wij geven een aantal gratis bioscoopkaarten voor twee weg. Doe je mee?

In de originele film volgen we een studente (Jessica Rothe) die op de campus wordt vermoord. Hierna herbeleeft ze de laatste dag van haar leven steeds opnieuw, totdat ze de moordenaar vindt. Rothe keert nu terug in de hoofdrol in Happy Death Day 2U, het vervolg op de succesvolle film van Blumhouse (Split, Get Out, The Purge films) uit 2017.

Deze keer ontdekt Tree (Rothe) dat steeds opnieuw sterven verrassend veel makkelijker was dan de gevaren die dit keer op de loer liggen. Het grote mysterie is natuurlijk: wie zit er achter het masker en waarom zit onze franchiseheldine opnieuw vast in een tijdlus, ditmaal met haar vrienden van school.

Geproduceerd door Jason Blum en geschreven en geregisseerd door Christopher Landon, is de film vanaf 14 februari te zien in de bioscoop.

Happy Death Day 2UWINACTIE Happy Death Day 2U!

Win net als bij het eerste deel twee gratis bioscooptickets. Wie neem jij mee naar de film als je wint?

Stuur ons een mailtje via info@mannenstyle.nl met het onderwerp ‘DeathDay’ en wie weet ontvang jij binnenkort gratis bioscoopkaarten!

Succes!

Meedoen kan tot 17 februari en winnaars ontvangen bericht. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.

Post a Comment

#Volg ons op Instagram