Samsung’s ‘The Wall Home TV’ is gebouwd om te imponeren

Samsung The Wall Home TV

Samsung’s ‘The Wall Home TV’ is gebouwd om te imponeren

De Samsung The Wall Home TV is een immense 219 inch televisie, gebouwd om te imponeren. Zou jij de grote Samsung TV aan de muur willen?

Samsung The Wall Home TV

Het is moeilijk om te beslissen wat het meest indrukwekkend is aan Samsung’s The Wall Home TV. Om te beginnen gebruikt The Wall LED-modules die op tegels lijken. Met deze modulaire opzet kun je als kijker The Wall in vrijwel elke grootte en bijna elke configuratie instellen. En je bent dan niet alleen beperkt tot de traditionele rechthoekige vorm.

Tijdens CES 2018 onthulde Samsung een 146-inch scherm dat 304,8 cm breed en bijna 1183cm hoog was. Nu, in 2019, heeft Samsung zichzelf overtroffen met een nog groter scherm: 219 inch. Met behulp van microLED-technologie werken de LED’s van de micrometer in de tegels samen om de beelden te produceren, als een geheel of als afzonderlijke onderdelen.

Samsung The Wall Home TV

Dan is er de pure zwarte basis met ultralage lichtreflectie die The Wall gebruikt voor een beter contrast en meer detail. Samsung beweert dat The Wall HDR10 + -afbeeldingen kan produceren met een breder kleurengamma en twee kleurenzuiverheid dan bij concurrerende LED-tv’s. Zelfs in de 75-inch versie, genaamd The Window, is de tv in staat tot 4K-resolutie. De tv ondersteunt ook meer dan alleen de traditionele beeldverhouding van 16:9.

De Samsung The Wall is zal tot heden beperkt blijven tot alleen commerciële omgevingen. Dit vooral vanwege de grootte, maar ook, ongetwijfeld, vanwege de prijs. En dat is logisch. De TV ziet er fantastisch uit in een lobby of receptie. Toch zien we ‘m stiekem ook graag in de woonkamer tijdens een mooie voetbalwedstrijd.

Meer info? Klik hier!

Samsung The Wall Home TV

Post a Comment

#Volg ons op Instagram