De dochter van El Chapo lanceert een kledinglijn met haar vaders naam

El Chapo 701 dochter kledingmerk

De dochter van El Chapo lanceert een kledinglijn met haar vaders naam

De dochter van El Chapo heeft met El Chapo 701 een gelijknamig kledingmerk gelanceerd, geïnspireerd door de beruchte drugskartelbaas zelf.

El Chapo 701 dochter kledingmerk

De notoire drugskoning Joaquín ‘El Chapo’ Guzmán een fashion influencer? Die vraag durven we niet te beantwoorden, maar hij is wel de bron van inspiratie voor een nieuwe kledinglijn en is daarmee de nieuwste controversiële man in modeland. Voor wie het is vergeten, hij staat terecht voor verschillende aanklachten in het kader van twee decennia lang hooggeorganiseerde drugssmokkel.

De ringleider van het Sinaloa Cartel is niet de eerste van dergelijke komaf waarnaar in de mode wordt verwezen. Talloze merken hebben door de jaren heem kennisgenomen van de unieke kartel- en maffiacultuur. Ditmaal is zijn eigen kroost verantwoordelijk, in de vorm van dochter Alejandrina Gisselle Guzmán, een van Chapo’s 10 (bekende/erkende) kinderen.

De afgelopen weken heeft ze haar opmerkelijk geïnspireerde imprint ‘El Chapo 701’ op de markt gebracht en gepromoot. Gezien de schijnwerpers van de drugsbaron in de reguliere media, evenals een recente Netflix-serie, lijkt het de perfecte tijd voor haar om te profiteren van zijn invloed.

Eind vorig jaar vroeg ze twee populaire merkennamen aan, “El Chapo” en “El Chapo Guzmán”, waarbij ze de laatste in januari daadwerkelijk heeft gekregen en “El Chapo” nog steeds in behandeling is. Ze heeft al een officiële website en verschillende sociale media-accounts voor het merk op de markt gebracht, met een reeks aankomende producten bestaande uit spijkerbroeken, jassen, t-shirts, op maat gemaakte shirts en kostuums, schoeisel en hoeden. Afgezien van kleding heeft ze ook een serie likeuren, sieraden en andere variërende accessoires aangekondigd.

Op de website beschrijft het merk zijn identiteit als “een levende legende met revolutionaire essentie,” waarna El Chapo, enigszins dubieus toch wel, wordt beschreven als een “nederige verkoper van sinaasappelen met veel doelen en grote ambitie.”

https://elchapoguzmanoficial701.tumblr.com/post/182254029201/un-estilo-imponente-para-nuestros-productos

Post a Comment

#Volg ons op Instagram