TRAILER: Dit is de nieuwste teaser van de film ‘Birds of Prey (And the Fantabulous Emancipation of One Harley Quinn)’

Birds of Prey (And the Fantabulous Emancipation of One Harley Quinn) trailer

TRAILER: Dit is de nieuwste teaser van de film ‘Birds of Prey (And the Fantabulous Emancipation of One Harley Quinn)’

DC Comics heeft een nieuwe teaser trailer voor Birds of Prey (And the Fantabulous Emancipation of One Harley Quinn) onthuld.

In navolging van het onthullen van de officiële titel, hebben DC Comics en Warner Bros. een nieuwe teaser trailer onthuld voor Birds of Prey (And the Fantabulous Emancipation of One Harley Quinn). Ga jij de film volgend jaar checken in de bios?

De korte clip biedt een eerste blik op de helden, slechteriken en de nieuwe look van Harley Quinn in de langverwachte Suicide Squad-spin-off. Getiteld “See You Soon”, onthult de 19 seconden durende video de kostuums voor Black Canary, Huntress, Batgirl en Ewan McGregor.

Birds of Prey-ster Margot Robbie toonde via Instagram ook een selfie, waar ze pronkt met het nieuwe kapsel van haar personage en een “Bruce” -ketting, wat een aanwijzing kan zijn voor een interessante wending in de aankomende film.

Bekijk de nieuwe look van Harley Quinn hieronder en verwacht Birds of Prey (And the Fantabulous Emancipation of One Harley Quinn) in de bioscopen rond februari 2020.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Miss me? 💋HQ

Een bericht dat is gedeeld door @ margotrobbie op

Post a Comment

#Volg ons op Instagram