In 3 maanden klaargestoomd voor een bokspartij: Nieuw gym concept uit Brooklyn verrijkt Amsterdam

underground gym amsterdam

In 3 maanden klaargestoomd voor een bokspartij: Nieuw gym concept uit Brooklyn verrijkt Amsterdam

Nieuw gym concept uit Brooklyn vertaald naar Nederlandse ‘no nonsense’. In 3 maanden klaargestoomd worden voor een bokspartij? Het kan bij Underground Sportclub!

underground gym concept amsterdam

Je hebt het misschien al gehoord, maar Nederland is sinds deze maand een indrukwekkende gymsoort rijker. Een rauw, no-nonsense sportconcept uit Brooklyn heeft namelijk de oversteek gemaakt naar onze hoofdstad. Mannen, maak kennis met Underground Sportclub.

We hebben anno nu natuurlijk een ruime keuze aan sportscholen. Het is dan ook de kunst om voor jezelf de juiste sportschool uit te kiezen. Dit is van belang, omdat het zeker niet zo is dat alle gyms hetzelfde zijn.

Het nieuwe paradepaardje binnen Amsterdam is de Underground Sportclub Hier kun je bijvoorbeeld in drie maanden tijd ‘Ring Ready’ worden gemaakt. Ofwel, je wordt in die korte periode klaargestoomd 3×2 minuten vechten in de ring. Je PT’s worden opgenomen en video feedback zorgt dat je snel verbetering boekt.  Betekent niet dat je verplicht de ring in moet, maar je behaalt wel de benodigde shape. Klinkt niet verkeerd, hè?

Underground maakt debuut in Amsterdam

De eerste locatie van deze innovatieve sportlocatie zit gevestigd aan de Nieuwe Kerkstraat, aan de Magere Brug, te Amsterdam. Oprichters Laura Sleurink, Sharon Zaal en Marc Udo sporten altijd als ze in het buitenland zijn. Deze opzwepende manier van sporten is afkomstig uit Brooklyn, NYC, en laat zich kenmerken als ondergrondse fightclub. Underground vibes met graffiti, keiharde muziek, rode neonverlichting en rondvliegend zweet.

Het pure sportconcept – zonder spiegels om jezelf in te checken – draait om bijvoorbeeld vijfenveertig minuten rammen en zweten op hoog tempo. Zo hoog, dat het lijkt alsof je work-out slechts twintig minuten duurde. En wat bereik je hiermee? Fitheid zoals het hoort: een leeg hoofd, een lichaam dat barst van de energie en een heerlijk gevoel van voldoening.

Underground vibes met graffiti, keiharde muziek, rode neonverlichting en rondvliegend zweet . Het pure sportconcept – zonder spiegels om jezelf in te checken – draait om bijvoorbeeld vijfenveertig minuten rammen en zweten op hoog tempo. Zo hoog, dat het lijkt alsof je work-out slechts twintig minuten duurde. En wat bereik je hiermee? Fitheid zoals het hoort: een leeg hoofd, een lichaam dat barst van de energie en een heerlijk gevoel van voldoening.

Sportclub concept verwelkomt iedereen

Iedereen is welkom. Daar is de Underground Sportclub heel helder in. De focus van de populaire lestypen Sweat en Fight ligt echter wel duidelijk op bootcamp, crossfit en boksen. Maar of je nu ervaren bent of niet, de deskundige trainers helpen je graag om het maximale uit jezelf te halen.

Tof om te weten, is dat de bokslessen over het algemeen worden gegeven door boksers met wedstrijdervaring. Dit zorgt natuurlijk voor een extra dimensie – en waarschijnlijk extra zweet. In de Sweat les wisselen Killer WOD’s en High Intensity Full Body Workouts elkaar trouwens af.

Boksen: Ring Ready

Underground biedt diverse personal trainings, bootcamps en programma’s aan. De bokslessen die Underground biedt verdienen echter wat extra aandacht.

Zoals gezegd kun je ‘Ring Ready‘ worden gemaakt in drie maanden tijd. Het is algemeen bekend dat je van boksen ontzettend fit wordt. Dus of je nu de ring in wil of niet – dit is van secundair belang – dit trainingsregime is een must-try voor eenieder. Professionele vechters stomen jou klaar voor een (fictieve) bokspartij.

underground gym amsterdam

Gym: Train Stations

Even geen interesse boksen of andere groepslessen? Underground heeft voor jou de zogenaamde Train Stations. Onder begeleiding, in een aparte ruimte, gaat de focus volledig op kracht. Je kunt hier ten alle tijden bij in- of uitstappen, zodat je gemakkelijker rekening kunt houden met je agenda.

Uiteraard kun je ook voor jezelf trainen in de open gym of kun je ervoor kiezen om te sparren in de boksring.

Underground Café

Om bij te komen is er een Underground Café ingericht. Hier kun je alvast herstellen van je work-out, socializen met de anderen (nieuw boksmaatje strikken?) en genieten van lichte maaltijden, snacks, gezonde shaken of een bak koffie. Kom jij snel dit nieuwe gym concept uit Brooklyn van dichtbij checken?

underground gym amsterdam

Post a Comment

#Volg ons op Instagram