TRAILER: Nieuwe Koreaanse zombie-serie “Kingdom” vanaf vrijdag te zien op Netflix

kingdom zombieserie netflix trailer

TRAILER: Nieuwe Koreaanse zombie-serie “Kingdom” vanaf vrijdag te zien op Netflix

De nieuwe Koreaanse zombieserie Kingdom zal vanaf vrijdag 25 januari te zien zijn op Netflix. Bekijk snel de trailer van deze razendspannende serie!

Vanaf aankomende vrijdag kunnen we een gloednieuwe zombieserie kijken. Netflix heeft lanceert dan namelijk de Koreaanse zijn allereerste K-drama, Kingdom. Bekijk hierboven de nieuwste trailer.

In de eerste trailer konden we zien dat het verhaal zich afspeelt in het historische Joseon, terwijl een kroonprins de pest onderzoekt die zijn land heeft verwoest.  De nieuwe trailer biedt een betere kijk op de plot van de serie, evenals nieuwe bloederige scènes die zombiefans zullen waarderen. Liefhebbers kennen allemaal wel de film Train to Busan, en deze film zal fans van het genre wereldwijd op gelijke wijze behagen.

Hieronder de synopsis:

“In een koninkrijk verslagen door corruptie en hongersnood, verspreidt zich een mysterieus gerucht over de dood van de koning, evenals een vreemde plaag die het geïnfecteerde immuunsysteem van de mens de dood in jaagt en hongerig naar vlees maakt. De kroonprins, het slachtoffer van een samenzwering, gaat op reis om de kwaadaardige zaak te ontrafelen en zijn volk te redden.”

Kingdom zal vanaf vrijdag 25 januari te bekijken zijn.

kingdom zombieserie netflix trailer

Post a Comment

#Volg ons op Instagram