GAMING: ‘Mortal Kombat 11’ heeft zijn eerste bloederige gameplay trailer

Mortal Kombat 11 gameplay trailer

GAMING: ‘Mortal Kombat 11’ heeft zijn eerste bloederige gameplay trailer

Heb jij de nieuwe bloederige Mortal Kombat 11 gameplay trailer al gezien? Ronda Rousey wordt zelfs aangekondigd als Sonya Blade.

NeatherRealm Studios heeft in navolging van de eerste preview een gloednieuwe trailer onthuld voor Mortal Kombat 11, waarin de gameplay van de titel wordt gepresenteerd en de gevechtsmechanica is vernieuwd.

De brute video toont de gebruikelijke gore die we gewend zijn van de franchise, gestyled met kenmerkende bewegingen en gloednieuwe locaties die wedijveren met de creativiteit van zijn voorganger.

Mortal Kombat 11 gameplay trailerPersonages als Liu Kang, Baraka, Sub-Zero, Sonya Blade (ingesproken door Ronda Rousey) en een corrupte Raiden verschijnen, net als MK9’s Scarlet. Met name de frisse gezichten geïntroduceerd in X moeten nog worden getoond. Tijdens de keynote van de studio werd bevestigd dat vechters variaties hebben die kunnen worden aangepast met verschillende intro’s, kostuums en meer.

Check de Mortal Kombat 11 gameplay trailer bovenaan en koop de game vanaf 23 april voor PlayStation 4, Xbox One, pc en Nintendo Switch. Een bèta staat trouwens gepland voor maart op de PS4 en Xbox, en degenen die vooraf bestellen hebben toegang tot Shao Kahn als bonuskarakter.

Post a Comment

#Volg ons op Instagram