VIDEO: Werkspot verrast twee nietsvermoedende klussers met “De Mooiste klus van het Jaar”

De Mooiste klus van het Jaar

VIDEO: Werkspot verrast twee nietsvermoedende klussers met “De Mooiste klus van het Jaar”

Werkspot verrast met ‘De Mooiste klus van het Jaar’ twee nietsvermoedende klussers. Bekijk nu de hilarisch lekkere video!

Klusser gezocht? Zoals je wellicht al wist, plaats je als consument gemakkelijk een klus op Werkspot.nl, zodat de vele vakmensen vervolgens kunnen reageren met een offerte. Omdat deze “klussers” natuurlijk bijna dagelijks fysiek zware arbeid leveren, is ‘De Mooiste klus van het Jaar’ bedacht. Een onverwachte dag vol ontspanning, vastgelegd op video!

De veelvuldige fysieke arbeid die zelfstandigen – de zogeheten “klussers” – in de bouw verrichten, verdient eigenlijk wel wat extra aandacht. In Nederland zijn afgelopen halfjaar namelijk maar liefst 3,3 miljoen klussen uitgevoerd. Wat velen echter niet weten, is dat mensen die fysiek zwaar werk doen een 18 procent hogere kans hebben om vroegtijdig te overlijden. Een pijnlijke constatering, die blijkt uit recent onderzoek van het VUmc.

Deze nieuwe campagne van Werkspot is dus niet alleen ludiek, maar moet vooral bijdragen aan een stukje bewustwording. Het is van belang dat deze hardwerkende groep arbeiders zich gaat realiseren dat zij zuinig op zichzelf moet zijn.

‘De Mooiste klus van het Jaar’ is van belang

Tussen de meer dan drie miljoen klussen van afgelopen half jaar zat één wel heel bijzondere. Werkspot bedankte namelijk twee nietsvermoedende stukadoors uit Kampen, Eduard en Raymond, met ‘De Mooiste klus van het Jaar’.

In de video volgen wij de twee stiekem terwijl ze aanbellen bij hun volgende klus. Zoals gebruikelijk volgen ze de bewoner het huis in, waarna al snel blijkt dat ze vandaag niet gaan stukadoren. Vanaf dat moment kunnen wij meekijken, terwijl ze een complete dag lang in de watten worden gelegd. Een echte mannendag, inclusief muziek, vrouwen, snelle auto’s en zelfs topchef Herman den Blijker.

'De Mooiste klus van het Jaar'

De toffe video – die onmiskenbaar de aandacht grijpt – staat natuurlijk symbool voor het belang van vrije tijd en ontspanning. Het draait om een belangrijke boodschap richting deze groep arbeiders die vaak zes dagen in de week zwaar werk verricht. Klussers, denk aan de gezondheid!

“Zelfstandigen hebben hart voor hun zaak en vinden het vaak moeilijk om nee te verkopen. Juist voor zelfstandigen in de bouw is zowel minder hard en lang werken als meer sporten in de vrije tijd belangrijk. Het is heel goed dat deze hardwerkende groep zich dit gaat realiseren. Hier moet meer aandacht voor komen, dit is een mooi initiatief”, aldus onderzoeker en hoogleraar Epidemiologie van Arbeid en Gezondheid, Allard van der Beek.

Wij kunnen alleen maar beamen: Klussers! Denk aan jullie gezondheid, want wij hebben jullie nodig.

Werkspot heeft ook een app voor klussen

Bij Werkspot plaats je als consument gratis & vrijblijvend klussen. Binnen 24 uur ontvang je vervolgens reacties van professionele en betrouwbare vakmannen uit jouw regio. Kies zelf welke schilder, stukadoor, aannemer, hovenier of elektriciën jij wilt aannemen en bevestig de klus.

Ben je echter zelf een klusser, dan is het handig om te weten dat de grootste klussite van Nederland tegenwoordig ook een eigen app heeft. Met de Werkspot app zoek je naar nieuwe opdrachten, ontvang je directe aanvragen en communiceer je met klanten vanaf je mobiele telefoon. Bovendien kun je push notificaties ontvangen voor iedere directe aanvraag, elk bericht en contactinformatie verstuurd door de klant. Zo mis je nooit een bericht!

werkspot app

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram