VIDEO: ‘Top Gear’ ontleedt de gloednieuwe Mercedes-AMG One Hypercar

Mercedes-AMG One Hypercar

VIDEO: ‘Top Gear’ ontleedt de gloednieuwe Mercedes-AMG One Hypercar

Top Gear ontleedt de gloednieuwe Mercedes-AMG One Hypercar in hun nieuwste video. Check de straatlegale F1 hypercar snel!

Dankzij Top Gear hebben we sinds afgelopen weekend een geweldige blik op de nieuwe Mercedes-AMG’s One Hypercar, eerder bekend als “Project One Hypercar“. Het ambitieuze project betekent een straatlegale hypercar die, dichter dan ooit, in de buurt komt van een Formule 1-raceauto.

Geprijsd op £ 2 miljoen GBP (ongeveer € 2.27 miljoen), zal Mercedes-AMG ongeveer 275 van deze hypercars produceren. Hoewel de releasedatum naar halverwege 2020 is gepusht, vanwege auto-onderdelen, zullen autoverzamelaars geen haast hebben, om zo de ultieme rijervaring te perfectioneren.

De Mercedes-AMG One Hypercar wijkt af uiteraard wel af van zijn F1-tegenhanger. In die zin dat hij is ontworpen om stil te staan ​​bij 1.200 rpm in plaats van 4.000 rpm, en de maximale toerentallen zijn afgetopt op 11.000 rpm versus 14.000 rpm. Wat de prestaties betreft, de Mercedes-AMG One levert 1.050 pk en kan 124 km/u bereiken in iets minder dan 6 seconden – 0,50 seconden sneller dan de Bugatti Chiron.

Overigens is zelfs het iconische Mercedes-Benz-logo voorzien van een airbrush in plaats van een traditioneel metalen embleem – allemaal om het gewicht te verminderen. Bekijk de video bovenaan voor een vroege blik op de langverwachte Mercedes-AMG One Hypercar.

Mercedes-AMG One Hypercar

Post a Comment

#Volg ons op Instagram