TRAILER: Heb jij de eerste beelden van ‘John Wick: Parabellum’ al gezien?

John Wick: Parabellum

TRAILER: Heb jij de eerste beelden van ‘John Wick: Parabellum’ al gezien?

De eerste John Wick: Parabellum trailer verscheen vlak voor het weekend. Ga jij dit derde deel met Keanu Reeves in de bioscoop kijken?

Keanu Reeves is terug als John Wick in het derde hoofdstuk van de geliefde cult-actiefilmserie. Vlak voor afgelopen weekend verscheen de nieuwste trailer online, waarbij we kennis maken met Wick’s nieuwe situatie. Heb jij de previewclip al gezien?

De film gaat direct verder na de gebeurtenissen van John Wick: Chapter 2, waarbij het personage van Reeves als ‘excommunicado’ door het leven gaat, nadat hij één van de belangrijkste leden van The High Table heeft vermoord op de neutrale grond van The Continental. Zonder lidmaatschap en zonder toegang tot de diensten en de leden van de geheime criminele gemeenschap, en met slechts één uur voorsprong en de meest meedogenloze premiejagers van de wereld achter zich aan, vecht John zich door New York in een poging te overleven. Zijn enige back-up vindt hij in de bevriende huurmoordenaar en mede-hondenliefhebber Sofia, gespeeld door Halle Berry.

De naam Parabellum van de derde film is een logische naam, aangezien het Latijn is voor ‘bereid je voor op oorlog’, en zoals de trailer suggereert, lijkt het nieuwste deel een bloedbad vol actie te zijn.

Check John Wick: Parabellum vanaf 16 mei in de bioscoop. Naast Reeves en Berry, zien we ook Laurence Fishburne, Ian McShane en Anjelica Huston.

John Wick: Parabellum

Post a Comment

#Volg ons op Instagram