Drake introduceert zijn $400 kostende Mod Sélection Champagne

Drake introduceert Mod Sélection Champagne

Drake introduceert zijn $400 kostende Mod Sélection Champagne

Drake brengt Mod Sélection Champagne op de markt in twee varianten, waaronder een $400 kostende 750ml fles Rosé Champagne.

Drake introduceert Mod Sélection Champagne

Drake en Brent Hocking, oprichter van DeLeón Tequila, introduceren een ​​lijn champagne met de naam Mod Sélection. Het paar heeft eerder samengewerkt en is verantwoordelijk voor de lancering van het merk Virginia Black Whisky in 2016.

Het huis van Mod Sélection zelf gaat terug tot 1892 en is afkomstig uit de regio Vallée de la Marne in Frankrijk. De champagneboer bestaat dus al langer dan een mensenleven, maar is in die tijd nooit verkocht aan het grote publiek.

“Mod Sélection is de puurste uitdrukking van evenwicht en terroir geproduceerd in Champagne vandaag,” aldus het persbericht. “Het huis oefent minimale interventie uit tijdens de oogst, pers en productie, en zorgt voor de zuiverste weergave van balans en terroir in elke cuvée. Alleen druiven met optimale niveaus van suiker, zuurgraad en rijpheid worden geselecteerd voor de pers.”

In een interview zei Drake: “Het product is geweldig, de presentatie is geweldig en hopelijk is de weergave ook geweldig. We zullen genieten van deze run. Het zou een lange en een sterke moeten zijn. Ik denk dat het complete pakket er is.”

Drake gelooft er dus in dat het om een prachtige en volwaardige champagne gaat, die zich weleens tussen de andere gevestigde namen zou kunnen nestelen.

Mod Sélection zal beschikbaar zijn in zowel Réserve als Rosé, geprijsd op $300 en $400 per fles van 750 ml. Voor meer informatie ga je naar de website van het merk.

Drake introduceert Mod Sélection Champagne

Post a Comment

#Volg ons op Instagram