TRAILER: Bruce Lee’s originele idee komt tot leven in gloednieuwe actieserie ‘Warrior’

warrior bruce lee serie

TRAILER: Bruce Lee’s originele idee komt tot leven in gloednieuwe actieserie ‘Warrior’

De nieuwe serie Warrior is geproduceerd door regisseur Justin Lin en is oorspronkelijk bedacht door Martial Arts-legende Bruce Lee.

Cinemax heeft een nieuwe trailer uitgebracht voor de aankomende door Justin Lin geregisseerde originele Warrior-serie. Deze misdaaddrama van 10 afleveringen, die later deze maand verschijnt, draait om de eerste reeks Chinese Tong Wars in Chinatown, San Francisco, en het verhaal van één krijgskunstenaar wanneer hij het Amerikaanse Oude Westen betreedt als Tong’s man met een bijl.

Het oorspronkelijke idee voor deze serie werd aanvankelijk bedacht door niemand minder dan Bruce Lee, maar werd helaas nooit voltooid zoals hij van plan was. “Ik heb Bruce Lee altijd bewonderd voor zijn baanbrekende inspanningen om deuren te openen voor Aziaten in entertainment en daarbuiten”, legt Justin Lin uit.

warrior bruce lee serie

“Dus ik was geïntrigeerd toen Danielle [uitvoerend producent] me vertelde over de urban legend van zijn nooit geproduceerde idee voor een tv-show en stelde voor dat we het tot leven moesten brengen. Toen Shannon [Bruce Lee’s dochter] ons de geschriften van haar vader deelde – rijk aan Lee’s unieke filosofieën over het leven, middels een zelden op het scherm vertoond standpunt – wisten Danielle en ik dat Perfect Storm het moest maken. Samenwerken met Cinemax heeft geleid tot een prachtige samenwerking met Jonathan Tropper, die een fantastische serie heeft gemaakt, geïnspireerd door Lee’s geschriften. We zijn allemaal vereerd om verder te gaan met wat hij is begonnen. ”

Bekijk de trailer bovenaan en houd de online bronnen later deze maand in de gaten voor de nieuwe serie!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

After almost 50 years, it’s finally here! So proud to share with you our first teaser of #Warrior .

Een bericht gedeeld door Justin Lin (@justinlin) op

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram