FOREO’s ISSA 2 Gift Set is net op tijd verkrijgbaar voor kerst

FOREO ISSA 2 Gift Set siliconen tandenborstels

FOREO’s ISSA 2 Gift Set is net op tijd verkrijgbaar voor kerst

De FOREO ISSA 2 Gift Set is nu verkrijgbaar. Kun je deze allerbeste soort siliconen, sonische tandenborstels nog snel onder de boom leggen!

FOREO ISSA 2 Gift Set siliconen tandenborstels

Het Zweedse beauty- en wellnessmerk FOREO heeft de merkbelofte ‘For Everyone’. Betekent natuurlijk dat het voor iedereen is, en dat is dus zeker ook het geval met hun nieuwe limited edition ISSA 2 gift sets, die net op tijd verkrijgbaar zijn voor kerstmis.

De innovatieve Gift Set bevat twee, van het allerbeste soort siliconen, sonische tandenborstels in een limited edition verpakking. FOREO past als eerste de unieke eigenschappen van siliconen toe op mondverzorgings-apparaten. De ISSA 2-apparaten zijn allemaal gemaakt van siliconen van medische kwaliteit, wat zacht is voor het tandvlees, maar ook sneldrogend en niet-poreus. Zo voorkom je ophoping van bacteriën en het is bovendien vrij van ftalaten en BPA.

Het toffe van deze set is trouwens dat je direct 25% bespaart ten opzichte van het kopen van twee losse tandenborstels. Maak je vanzelfsprekend iedereen blij mee, inclusief je portemonnee.

FOREO ISSA 2 is dus innovatief

De strak ontworpen ISSA 2 tandenborstels bieden – naast het unieke siliconen materiaal – nog meer innovatie. De borstel vermijdt namelijk ook de normale rotatie die je ziet bij reguliere elektrische tandenborstels, omdat dit enorm kan schuren. In plaats daarvan is er bij de ISSA 2 sprake van krachtige pulsaties – 11,000 hoog intensieve pulsaties per minuut – die optreden op tegen tandplak. Dit is als het ware een zachte massage voor het tandvlees en gebeurt via de siliconen touchpoints. Daarnaast is elke ISSA 2.0 IP68 waterproof (hetzelfde als de iPhone X) en kan hij 365 dagen gebruikt worden na één oplaadbeurt.

De limited edition set is deze kerst de perfecte gift voor jezelf en je partner; of dit nu je vrouw, vriendin, man of vriend is. Het is immers ‘For Everyone’! Wie ga jij blij maken komende week?

De limited edition His & His Gift Sets zijn exclusief verkrijgbaar op www.foreo.com/hisandhis zolang de voorraad strekt. Om alle andere Kerstcadeaus van FOREO bekijken, ga je naar hun officiële website.

Post a Comment

#Volg ons op Instagram