De innovatieve Rowenta Air Force™ 460 is de ultieme ‘must-have’ onder de stofzuigers

Rowenta Air Force 460 RH9253

De innovatieve Rowenta Air Force™ 460 is de ultieme ‘must-have’ onder de stofzuigers

De Rowenta Air Force™ 460 RH9253 is met al zijn innovatieve gadgets misschien wel de beste snoerloze steelstofzuiger van dit moment. Compact, compleet, veel handige opzetborstels en in een paar klikken om te zetten naar een handzame kruimelzuiger. Welke eigenschap van deze alles-in-1 stofzuiger vind jij het handigst?

Rowenta Air Force™ 460

Met de Air Force™ 460 RH9253 heeft Rowenta, een alles-in-1 steelstofzuiger op de markt gebracht. Is deze spraakmakende stofzuiger  inderdaad zo compleet en allround? Wij bekeken deze gadget-achtige huishoudtool.

De Rowenta Air Force™ 460 heeft veel functionaliteiten. Heel veel functionaliteiten. Dit moet ook wel als je claimt ALLES-IN-1 te zijn. Het risico hierbij is dat gebruikers het overzicht kunnen verliezen. Hoe stel je alles in en hoe complex is het om daadwerkelijk van elke beschikbare vorm van stofzuigen gebruik te maken?

Om deze essentiële vragen te beantwoorden hebben wij de Air Force™ 460 RH9253 onder de loep genomen.

Alles-in-1 stofzuiger

Wat betekent dit alles-in-1 feitelijk? Voor Rowenta houdt dit in dat de draadloze steelstofzuiger beschikt over verschillende schoonmaakmogelijkheden. De Air Force™ 460 is niet alleen te gebruiken als reguliere stofzuiger, maar ook bijvoorbeeld als kruimeldief, of voor het schoonmaken van je bank, kleding en auto. Alle elementen, zoals de steel, zijn met 1 klik los te klikken en te verwijderen. Zodoende is het heel makkelijk om van het geheel bijvoorbeeld een kruimeldief te maken en alle hoeken en gaten te pakken. Klik anderzijds de bijgeleverde sofa brush erop en je maakt moeiteloos de bank schoon, zonder iets te beschadigen.

Rowenta Air Force 460 RH9253

De extreme veelzijdigheid dankt de stofzuiger aan zijn unieke Power Slim Vision gemotoriseerde zuigmond (tot 65 RPM) in combinatie met het zojuist benoemde handige 1-kliksysteem, waarmee de verschillende opzetborstels en stangen kunnen worden ingepast. Deze accessoires hebben elk een eigen kwaliteit en zijn daarom geschikt voor vrijwel elk denkbaar oppervlak. Van houten vloeren tot textiel en van de luxaflex tot het toetsenbord, de extra elementen maken van de Air Force™ 460 inderdaad een allrounder.

Omdat alles trouwens als het ware ontleedbaar is met 1 klik, is de stofzuiger in elk opzicht gemakkelijk schoon te maken. Dit geldt ook voor het reservoir, dat ook met slechts een enkele klik is te legen.

Rowenta Air Force 460 RH9253

De complete set komt met de volgende onderdelen en accessoires: 1 Delta zuigmond (voor in de hoeken), een set van 3 speciale borstels (Textiel voor het verwijderen van haren en stof van kleren en bekleding, Intensief voor hardnekkige stof, Respect voor kwetsbare oppervlakken), 1 Gemotoriseerde Power Slim Vision borstel (met LED), 1 kierenzuiger, 1 meubelborstel, 1 Up-Top hulpstuk, 1 wand opslag- en oplaadstation.

Rowenta Air Force™ 460 in de praktijk

De Air Force™ 460 oogt modern en technologisch geavanceerd. Als we de steelstofzuiger nader bekijken, dan blijkt dat schijn niet bedriegt. Hij maakt al zuigend zeker geluid (85 dB), maar dit is ondanks zijn royale power relatief weinig, de LED-lampen van de Power Slim Vision zuigmond zorgen ervoor dat je gemakkelijk donkere plekken kunt schoonmaken (denk aan onder de bank) en de geavanceerde cyclonische technologie zorgt voor verbeterde reinigingskracht en langdurige resultaten. Dat het snoer naar het stopcontact ontbreekt is een absolute zegen.

Rowenta Air Force 460 RH9253

De Rowenta-stofzuiger blijkt bij gebruik bovendien ultralicht en compact. We komen overal makkelijk bij en kunnen dankzij de diverse zuigmonden en borstels inderdaad elke schoonmaakklus aan. Je bergt ‘m vervolgens makkelijk op met het bijgeleverde ophangsysteem en kunt de schoonmaakgadget indien nodig direct opladen. De 21,9 V Lithium-Ion batterij van de stofzuiger volledig opladen duurt wel 3 uur. Heb je erna wel voldoende tijd om het huis goed schoon te krijgen.

Tip: Met de ergonomische ‘stay-on’ knop is stofzuigen met de Rowenta Air Force™ 460 nog makkelijker. Hardnekkig vuil in zicht? Gebruik de BOOST-knop en je hebt extra zuigkracht.

Rowenta Air Force 460 RH9253

Air Force 460™ RH9253 komt beloften na

De Rowenta Air Force™ 460 alles-in-1 steelstofzuiger blijkt in de praktijk bijzonder comfortabel, dankzij het lichtgewicht en compacte ontwerp. Neem hierbij in acht dat hij daadwerkelijk alle oppervlakken zeer grondig schoon krijgt met zijn indrukwekkende power, en het lijkt erop dat deze snoerloze stofzuiger een sterke aankoop is.

Dat hij vervolgens nog is aangevuld met eigenschappen zoals het 1-kliksysteem en bijbehorende accessoires voor de diverse oppervlakken, maakt de stofzuiger tot een must have. Geen stofje is veilig met de opzetstukken voor hoog, laag, grote oppervlakken, kleine oppervlakken en hoeken. De LED-lichtjes zorgen er bovendien voor dat ook de donkere plekken in huis vanaf nu simpel schoon te krijgen zijn.

Rowenta Air Force 460 RH9253

Dat de Air Force™ 460 daarnaast ook gebruikt kan worden voor bijvoorbeeld de bank, kleding en zelfs je toetsenbord, maken het tot de ultieme schoonmaakgadget van dit moment. Al deze eigenschappen bij elkaar, maken van de Rowenta Air Force™ 460 dus inderdaad een alles-in-1 stofzuiger.

De Rowenta Air Force™ 460™ RH9253 is nu verkrijgbaar vanaf € 252 bij de bekendere elektronicazaken, zoals Coolblue en Mediamarkt. Binnen de Rowenta Air Force™ 460-range zijn diverse andere modellen verkrijgbaar; ieder met een eigen pakket aan accessoires. Voor welke variant ga jij?

Rowenta Air Force 460 RH9253

90 Dagen Proef!

Wil je Rowenta’s Air Force™ stofzuigers eerst op proef? Geen enkel probleem! Of je nu kiest voor een praktische steelstofzuiger met perfecte reiniging, of voor een zakloze stofzuiger zodat je nooit meer op zoek hoeft naar een nieuwe stofzak, je mag het allemaal eerst 90 dagen van Rowenta uitproberen.

Ben je in deze testperiode toch niet 100% overtuigd, dan mag je de aangekochte stofzuiger altijd naar hen terugsturen.

Rowenta Air Force 460 RH9253

Rowenta Air Force 460 RH9253

Rowenta Air Force 460 RH9253

Rowenta Air Force 460 RH9253

Rowenta Air Force 460 RH9253

Rowenta Air Force 460 RH9253

Rowenta Air Force 460 RH9253

Rowenta Air Force 460 RH9253

Rowenta Air Force 460 RH9253

Post a Comment

#Volg ons op Instagram