TRAILER: ‘Kingdom’ is de eerste Koreaanse zombiethriller van Netflix

Kingdom Netflix zombie serie Koreaans

TRAILER: ‘Kingdom’ is de eerste Koreaanse zombiethriller van Netflix

Netflix introduceert met Kingdom zijn eerste Koreaanse zombiethriller. De serie, met een historisch randje, verschijnt eind januari 2019 online.

Wie regelmatig door Netflix scrolt, komt op een gegeven moment ook de nodige Aziatische films & series tegen. Vergis je niet, hier zitten absolute pareltjes tussen. Komende maand zal de online streamingdienst zelfs zijn eigen, allereerste originele K-drama online plaatsen. Maak kennis met de Koreaanse zombieserie Kingdom.

De middeleeuwse zombiethriller speelt zich af in het historische Joseon en zal draaien om een kroonprins, die een ziekte onderzoekt die zijn land heeft verwoest. Hij ontdekt echter snel dat dat er veel meer aan de hand is dan bijvoorbeeld de pest, want het lijkt erop dat er een zombie-epidemie is ontstaan.

Wie de klassieker Train to Busan heeft gezien, zal deze aankomende zombieserie absoluut moeten checken. De trailer bovenaan schetst in ieder geval al een fraai beeld van wat we kunnen verwachten. In Kingdom zien we een cast met onder andere Joo Ji Hoon en Bae Doo Na (voor wie ze kent) en zal op 25 januari online verschijnen.

Kingdom Netflix zombie serie Koreaans

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram