DOCU: Kijk BBC’s complete documentaire ‘Searching for Kanye West’ hier online

BBC Searching for Kanye West documentaire online kijken

DOCU: Kijk BBC’s complete documentaire ‘Searching for Kanye West’ hier online

De Searching for Kanye West documentaire van de BBC kun je nu volledig en gratis online kijken. Een portret van de meest invloedrijke artiest van de 21 eeuw.

BBC Three en de Britse journalist Ben Zand hebben zojuist hun nieuwste documentaire uitgebracht. Ditmaal werpen we een nadere blik op controversiële superster Kanye West, die misschien wel de meest invloedrijke artiest is van de 21e eeuw.

De docu Searching for Kanye West duur 37 minuten en geeft ons als kijker een “fris en onthullend portret van één van de meest controversiële en invloedrijke kunstenaars van de 21e eeuw, op een cruciaal punt in het leven van ‘Ye’.

Eerder werkte documentairemaker Zand aan R. Kelly: Sex, Girls, and Videotape, een documentaire over de opvoeding van R. Kelly in Chicago en zijn talloze aanklachten wegens seksueel misbruik.

BBC’s Searching for Kanye West documentaire online kijken

Gedurende deze documentaire probeert Zand enig inzicht te krijgen in West’s recente capriolen, politieke controverses en zijn geestelijke gezondheid. Sprekend met hen die dicht bij de artiest kunnen komen in en rond Chicago en Washington DC, legt Zand uit waarom West momenteel “er alles aan doet om te laten zien dat het hem niet kan schelen wat mensen denken.” De documentaire bevat onder andere interviews met GLC en Tony Williams.

Searching for Kanye West kun je bovenaan volledig bekijken, met dank aan BBC Three’s YouTube-pagina.

BBC Searching for Kanye West documentaire online kijken

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram