Kerst-tip: OppoSuits’ exclusieve Deluxe blazers verrassen met unieke thema’s en hoogwaardige kwaliteit

OppoSuits Deluxe blazers kerst

Kerst-tip: OppoSuits’ exclusieve Deluxe blazers verrassen met unieke thema’s en hoogwaardige kwaliteit

De nieuwe OppoSuits Deluxe blazers bestaan uit unieke jasjes van prachtige kwaliteit. Ga jij ook voor één van de luxe blazers met kerstthema?

OppoSuits Deluxe blazers

Mocht je nog een geschikte colbert zoeken voor de naderen feestdagen, stop dan maar met zoeken. Het bekende kledingmerk OppoSuits – van die toffe themakostuums inderdaad – heeft namelijk onlangs zijn Deluxe-collectie gelanceerd. En deze nieuwe, luxere lijn bestaat uit een serie hele fraaie blazers, inclusief kerstthema.

Waarom kiezen voor een ugly Christmas sweater, als je met kerst ook kunt kiezen voor een lekker jasje dat volledig in stijl is? Met zijn nieuwe Deluxe blazers heeft het Nederlandse merk OppoSuits dit jaar iets heel erg fijns geïntroduceerd. Voor welke jasjes ga jij?

OppoSuits Deluxe blazers

Bestaande uit maar liefst zeventien unieke items, brengt de OppoSuits Deluxe-collectie een reeks luxe blazers, onderverdeeld in zes hedendaagse thema’s. Het kerstthema valt gezien de tijd van het jaar natuurlijk direct op, maar ook de iconische thema’s Retro, Supportswear, Outer Space, Uniform en Tropical zijn echte aandachtstrekkers.

Waar de jasjes uit de reguliere collectie op een leuke manier wellicht iets schreeuweriger zijn, daar is de Deluxe-lijn iets zachter van aard. En absoluut luxer. Wat dat betreft zijn diverse blazers uit de serie ook zeker geschikt voor meer formele aangelegenheden en niet alleen voor een speciale happening waar een grapje kan worden gemaakt. De OppoSuits Deluxe blazers zijn stijlvoller dan ooit, maar behouden hun knipoog.

Dit laatste is overigens ook onderdeel van de visie van OppoSuits. Het label heeft namelijk als missie om de grenzen van de traditionele formal wear te verleggen met een luchtigere ondertoon. Geïnspireerd door de gedachte om het leven niet te serieus te nemen, zijn er inmiddels tientallen opvallende pakken ontworpen, geschikt voor allerlei gelegenheden. Met de Deluxe-collectie wordt wat ons betreft definitief de brug geslagen tussen formeel en informeel.

OppoSuits Deluxe blazers

Luxe afwerking

De premium collectie OppoSuits Deluxe blazers weet het gat tussen formeel en informeel enorm goed op te vullen, dankzij zowel het behoud als het veranderen van een aantal zaken. Zo is de speelse visie behouden gebleven, maar is ditmaal gekozen voor luxe kwaliteit en subtiele details. Het dragen van de Deluxe blazers is absoluut onderscheidend, zoals we van OppoSuits gewend zijn, maar gaat niet ten koste van een welverzorgde uitstraling. Integendeel zelfs! Een sophisticated look is geen enkel probleem met de diverse exemplaren.

Houd rekening met een stijlvolle slim fit pasvorm.

Zes thema’s, inclusief kerstblazers

Zoals eerder benoemd, is ‘kerst’ één van de thema’s binnen de nieuwe collectie. Goed nieuws uiteraard met oog op de aanstaande feestdagen. We willen er immers goed uitzien en een strak jasje is altijd een eyecatcher.

We zien drie verschillende kerstblazers binnen de Deluxe-lijn, waarbij de Dinner Jacket en Tartan absoluut de meest tijdloze jasjes zijn. Je kunt ze gemakkelijk op andere momenten dragen en doen niks onder voor colbertjes van andere grote merken. In dat kader kunnen we rustig stellen dat deze jasjes must haves zijn voor in de garderobe.

OppoSuits Deluxe blazers kerst

Neig je net iets meer naar een humoristische inslag, dan kun je kiezen voor de X-Mas Icons. Deze blazer kun je beschouwen als een alternatief voor de kersttrui, waarmee je er wél stijlvol uitziet. De fijne velvet stof van het jasje is diepblauw gekleurd en aangevuld met geborduurde kersticoontjes. De kerstblazers van OppoSuits zijn al verkrijgbaar vanaf € 125.

De elegante collectie kent naast kerst, vijf andere opvallende thema’s. Vanzelfsprekend volledig in lijn met de mix van plezier, luxe, stijl en kwaliteit, zijn ook deze premium blazers perfect geschikt voor de jonge professionals die graag een statement maken.

  • Het Uniform-thema draait om de avontuurlijke dromen die we hadden als jongens en beschikt over ludieke details.
  • De Outer Space jacks zijn geïnspireerd door onze drang om de ruimte te verkennen en komen met iconische ontwerpelementen.
  • De Retro-lijn neemt ons terug naar de jaren 80 met pastelkleuren en Miami vibes.
  • Supportswear is dé kledingoptie voor sportfans die er graag goed uitzien, zonder er een misverstand over te laten bestaan dat ze komen voor de wedstrijd.
  • De Tropical-collectie doet hunkeren naar een zomers feestje aan een Caraïbische strandbar, en verrast met tropische borduursels.

De OppoSuits Deluxe-collectie is nu verkrijgbaar via de officiële website. Prijzen variëren tussen de € 125 en € 145.

OppoSuits Deluxe blazers

OppoSuits Deluxe blazers

OppoSuits Deluxe blazers

OppoSuits Deluxe blazers

OppoSuits Deluxe blazers

OppoSuits Deluxe blazers

OppoSuits Deluxe blazers

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram